Zedaco Verreikerverhuur

Contactgegevens

Zedaco Verreikerverhuur


Contactpersoon:

Dhr. Jonathan van den Brink

0623909558


www.zedacoverreikerverhuur.nl

Werkgever

Zedaco Verreikerverhuur

Een grote vracht te tillen? Een klus op hoogte? Wij van Zedaco Verreikerverhuur komen graag een handje helpen. Voor een scherpe, standaard uurprijs komen onze machine en meewerkend machinist graag voorrijden. Niet alleen de beste materialen, maar bij onze verhuurprijs zit ook een ‘machinist inbegrepen’. Onze machinist is er één die de handen uit de mouwen steekt. Een allround monteur die niet van stilzitten houdt. Dus even ‘niets te tillen’? Dan is ’t tijd om de cabine te verlaten en mee te werken. Op ’t dak? Met beide benen op de grond? Geen probleem. Zo zorgen we er samen voor dat alle betaalde uren productief gebruikt worden. 

 

Zedaco Verreikerverhuur is een onderdeel van Zedaco dak- en gevelbeplating. We zijn met onze bedrijven gevestigd in Zuidwest-Nederland. Veel klanten in Zeeland én daarbuiten kozen al voor onze dak- en gevelbeplating én onze unieke verhuuraanpak. Wij van Zedaco verreikerverhuur houden namelijk niet van stilzitten. Wel van doorpakken.

Wil jij onze verreiker deskundig en nauwkeurig besturen? En ben je van alle markten thuis? Solliciteer dan bij Zedaco Verreikerverhuur als verreikermachinist en wie weet wordt de cabine binnenkort door jou opgevuld! Bekijk onze vacature op: https://www.zedacoverreikerverhuur.nl/vacatures.