In Zaken

Contactgegevens

Adres:

In Zaken

Verlengde van Steenbergenlaan 13

4537 BB Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Eric Tissink

085-5019780


Www.inzaken.nu

Werkgever

In Zaken

De (accountancy)wereld mooier maken, omdat we denken dat het zoveel makkelijker en beter kan. In Zaken doet er echt alles aan om geen “gewoon” accountantskantoor te zijn. Maar hoe dan?

In Zaken gelooft in kracht van gelukkige medewerkers en blije klanten. Samen proberen we processen en systemen elke dag te verbeteren. Door continu te innoveren, slim te automatiseren en gebruik te maken van data kun je veel kosten besparen.

Wij werken op basis van abonnementstarieven, dus één vaste prijs per maand. Geen verrassingen achteraf en geen barrières om contact op te nemen met je accountant. Je hebt als medewerker dus niet te maken met declarabele uren en daarmee de stress van het moeten wegschrijven van uren.

Met innovatieve software en slimme online oplossingen geven we de klant via ons dashboard inzicht in de resultaten van vandaag en morgen. 

Door onze real-time notificaties blijft de klant op de hoogte van je financiële situatie. Zo kan je ze snel en proactief adviseren en worden de dromen van gisteren de succesverhalen van morgen.

Blij, persoonlijk, positief, het is de energie die maakt dat in Zaken groeit. Meer dan 30 medewerkers (geluksvogels worden ze genoemd) werken op vestigingen in Terneuzen, Hulst, Breskens en Breda. Natuurlijk is ook thuiswerken geen enkel probleem.

De organisatie heeft een accountancy- loon & hrm- en fiscalistenteam dat ondanks de verschillende werkvelden als  één team opereert. We zijn er samen voor de klant en voor elkaar. Het maakt niet uit in welke rol je aan de slag gaat, iedereen is gelijk en zet zijn of haar kracht in. 

'Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Via mond tot mondreclame komen de meeste klanten uit Zeeland als daarbuiten. Daarbij overtuigd door positieve reviews op de website en inmiddels voor de vierde keer op rij! Het best beoordeelde accountantskantoor van Nederland. De lat ligt hoog, maar het begint echt bij dat gevoel van welkom zijn. Vrolijke gezichten waarop je kunt vertrouwen. Herken je je hierin? Kom dan eens praten.' 

Join The Revolution!

In Zaken |

Accountants & Adviseurs

Loon & HRM