GRIP. op werk

Contactgegevens

Adres:

GRIP. op werk

Filosofentuin 1

2908XA Capelle aan den IJssel

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Maurice Stougje

010-7904747


www.grip.work

Werkgever

GRIP. op werk

GRIP. op werk

De samenleving verandert en daarmee ook onze manier van werken. GRIP. onderstreept de belangrijkheid van sociale verbinding en persoonlijke ontwikkeling in de werkomgeving. Wij verbeteren en optimaliseren de werkwijze op basis van de ontwikkelingen in de markt en de veranderende manier van werken. Zo kunnen wij de grip bieden die nodig is voor optimale kwaliteit en continuïteit binnen organisaties.

 

De wereld van werk is volop in beweging. We zien de trends om ons heen: meer aandacht voor de verhouding van werk en privé, meer aandacht voor de persoon achter de collega, digitalisering van de werkplek, grote en wisselende pieken van vraag en aanbod van werk. Wij denken dat als gevolg hiervan, de behoefte aan flexibele oplossingen voor werk en werken verder toeneemt. Dit zien we bij bijna alle opleidingsniveaus, in alle sectoren in kleine en grote ondernemingen.

Missie

Bij Grip op werk zetten we onze expertise en ons netwerk in om de wereld van werk verder te ontwikkelen. Voor werkzoekenden en werkgevers. Dat doen we in een persoonlijke en integere aanpak, volledig compliant. Hierdoor willen we een betrouwbare en professionele partner zijn.

Visie

In een arbeidsmarkt die volop in beweging is, willen wij duurzame en stabiele werkrelaties in steeds meersectoren. Voor zowel (private) werkgever als werkzoekenden hebben we één spraakpunt, een punt waar u uw zorgen neer kunt leggen. Vanuit het vertrouwen in de mensen en al zijn of haar talenten, doen we ons werk en geven we vorm aan het proces van instroom tot doorstroom.

Strategie

In de samenwerking tussen mensen schuilt het succes. Door het recruitmentproces tussen partijen te optimaliseren en dit proces rond mensen te organiseren, maken we de juiste match tussen werkgever en werkzoekende. Via een digitaal platform willen we 24/7 bereikbaar en beschikbaar zijn, waarna we snel het persoonlijk contact zoeken.

Kies voor zekerheid

GRIP. is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals. Wij leiden op, geven advies en denken mee. Vanuit onze locatie bereiken we heel Nederland. Wij brengen vraag en aanbod samen binnen verschillende sectoren. GRIP. kreeg al snel vorm nadat WPN Groep en ADTS de expertises en krachten bundelden. Samen met partners hebben we gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring in het detacheren van professionals.

Wat kun je van ons verwachten

Wij hebben het beste met onze mensen voor. Zonder onze professionals hebben wij geen aanbod. We zorgen voor een gestroomlijnd recruitmentproces. Dat start al met de plaatsing van een vacature en de monitoring van passende profielen. Gedurende het proces blijven we in contact en ondersteunen bij het beslismoment. Professionals die we voorstellen zijn opgeleid en in het bezit van de benodigde certificeren om het werk optimaal te kunnen uitvoeren.