Alliance Automotive Group Benelux

Contactgegevens

Bezoekadres:

Alliance Automotive Group Benelux

Darwinstraat 20

6718 XR Ede

Nederland


Postadres:

Darwinstraat 20

6718 XR Ede

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Laura van der Veen

+31 318 699 695


www.allianceautomotivegroupbenelux.com/

Werkgever

Alliance Automotive Group Benelux

Alliance Automotive Group Benelux is een onderdeel van Alliance Automotive Group (AAG). Een toonaangevend distributeur van auto-onderdelen in Europa en actief in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Polen, Nederland en België. AAG is een dochteronderneming van Genuine Parts Company (GPC). Wereldwijd de grootste distributeur van auto-onderdelen met activiteiten in Noord-Amerika, Europa en Australië.

Alliance Automotive Group Benelux is eigenaar van diverse merken, formules en ketens zoals PartsPoint, Brezan, Staadegaard-TC en Precisium. Met onder andere een distributiecentrum in Ede, zes onderdelendepots verspreid over Nederland en zo’n 100 PartsPoint vestigingen speelt AAGB al jaren een leidende rol in de automotive aftermarket.

Wij zoeken altijd nieuwe collega's. In alle lagen van ons distributieproces. Bij onze PartsPoint vestigingen, de depots, het distributiecentrum of op kantoor. Onze organisatie is groot, maar voelt als een familiebedrijf. Met hechte teams, veel vrijheid om te doen wat je leuk vindt, een goede sfeer en voldoende afwisseling in je werkzaamheden.