de stacaravanmakelaar

Contactgegevens

Adres:

de stacaravanmakelaar

Elkerzeeseweg 45c

4322 NA Scharendijke

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Jan Deurloo

0611775405


stacaravanmakelaar.nl/nl/regios/zeeland-en-zuid-hollandse-eilanden

Werkgever

de stacaravanmakelaar

Nederland herbergt talloze campings gevuld met stacaravans en chalets. Voor veel mensen de manier om naast hun woning een eigen vakantieparadijsje te hebben. Jan Deurloo en Colinda Kort riepen in Zeeland 18 jaar geleden de stacaravanmakelaar in het leven, voor aan- en verkoopbemiddeling van die kleine vakantieparadijzen.

Jan en Colinda werkten samen in een caravanhandel en konden klanten prima aan een nieuwe stacaravan helpen, maar niet met de verkoop van hun ‘oude’. Toen bedachten ze dat het wel eens een goed idee kon zijn om daar een bemiddelingsbureau voor op te zetten. Dat sloeg in Zeeland goed aan en langzamerhand kwamen er steeds meer regio’s bij:

Inmiddels is de stacaravanmakelaar dé specialist op dit gebied in Zeeland, Schouwen-Duiveland, de Zuid-Hollandse eilanden & Tholen, Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel, en Noord-Holland. Maar ook in het buitenland zijn we actief; in Duitsland, België en Italië.

Ons belangrijkste uitgangspunt is dat we vanuit de klant willen denken. Wat zijn diens wensen en wat past er het beste bij zijn situatie? Het gaat er niet om zo snel en veel mogelijk te verkopen. Het moet wel goed voelen. Wij doen niets als het niet goed voelt. Sfeer proeven op locatie is een vereiste en de stacaravanmakelaar is dan ook dagelijks wel op een camping of park te vinden. Uiteraard op stap met een geïnteresseerde of... op zoek naar nog meer mooie plekjes!