Quantiserv B.V.

Contactgegevens

Adres:

Quantiserv B.V.

Stationsweg 6A

4416 PJ Kruiningen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Arthur Szabo

+31 623977978


www.quantiserv.com/

Werkgever

Quantiserv B.V.

QuantiServ Kruiningen is onderdeel van de Finse scheepsmotorontwerper en -bouwer Wärtsilä, en gespecialiseerd in het reconditioneren van (voornamelijk 2-takt) onderdelen van de grootste scheepsmotoren ter wereld. Daarnaast is in Kruiningen een belangrijke rol weggelegd voor fabricage van onderdelen voor de (petro-) chemische industrie.

QuantiServ biedt gespecialiseerde, snelle en betrouwbare ondersteuning, onderhoud en reparatiediensten voor klanten die apparatuur van meerdere merken gebruiken, zowel in de maritieme als in de energiesector.

Het wereldwijde QuantiServ-team bestaat momenteel uit ongeveer 400 gespecialiseerde professionals. Zij leveren reconditionerings- en in-situ-diensten alsmede flexibele reparatie- en revisiediensten voor hulp- en generatorsets aan boord van schepen van klanten. De reparatie- en revisiediensten worden uitgevoerd door "Mobile Teams", die aan boord van het schip van de klant gaan en het werk tijdens de reis uitvoeren.

In de vestiging in Kruiningen zijn ongeveer 50 mensen werkzaam, voornamelijk in de werkplaats.

QuantiServ maakt het voor de klanten gemakkelijker om hun onderhouds- en servicewerkzaamheden te plannen en om hun installaties te beheren en te optimaliseren - ongeacht het merk van hun apparatuur. QuantiServ biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor onderhoud en reparatie, vooral in niet-geplande en noodsituaties. Het toegewijde QuantiServ-team is uitgerust met toonaangevende technologie en knowhow, gecertificeerde expertise die voldoet aan de eisen van de IMO, uitgebreide OEM-ervaring en een ongeëvenaard wereldwijd bereik.