Istimewa Elektro

Contactgegevens

Bezoekadres:

Istimewa Elektro

Frankrijkweg 3

4389 PB Vlissingen-Oost havennummer 5998

Nederland


Postadres:

Postbus 9

4380 AA Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ferd Bazen

0645317865


istimewa-elektro.nl

Werkgever

Istimewa Elektro

Elektrotechniek: creatief vakmanschap, traditie en technische oplossingen

De elektrotechniek is een traditionele branche, waarbinnen Istimewa Elektro zich onderscheidt door haar creatief vermogen in het bedenken en uitvoeren van technische oplossingen. Istimewa Elektro heeft het lef om nieuwe paden te betreden en is dan ook continu op zoek naar nieuwe diensten, producten en partnerships om onze klanten maximaal te kunnen bedienen. 

Van Zeeuws familiebedrijf naar wereldwijde system integrator in 50 jaar tijd

Istimewa Elektro is een Zeeuws bedrijf dat ontstond in 1971 en in 2021 het 50 jarige bestaan viert. Ooit was het een klein familiebedrijf in Heinkenszand. Maar nu is het onderdeel van een wereldwijde speler namelijk Stork. Het bedrijf ontwikkelde zich tot system integrator die de verbinding legt tussen ontwerp, uitvoering en onderhoud van elektrotechnisch installaties. Onze activiteiten worden aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Vlissingen. Ook hebben we 2 kantoorlocaties in Rotterdam en Veghel. Met deze drie vestigingen samen hebben we ruim 150 vaste medewerkers. Maar ook leerlingen in opleidingen en studenten die stage lopen. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland in de infrastructuur en in de watermarkt. 

Istimewa Elektro engineert, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties en besturingssystemen. Veelal worden wij reeds in het voortraject betrokken waardoor wij in staat zijn onze brede ervaring en kennis toe te voegen, hetgeen uiteindelijk leidt tot de meest efficiënte wijze van bouwen en onderhouden.