Manpower

Contactgegevens

Manpower


Contactpersoon:

Mevr. Daisy Djojowardi

0648437390


www.manpower.nl/

Uitzend of intermediair

Manpower

Wereldwijd helpt Manpower al sinds 1948 bij flexibele personeelsoplossingen. Dat is de kern van onze organisatie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een hr-dienstverlener met een ruime diversiteit aan oplossingen en een sterke vertegenwoordiging in onder meer de financiële en zakelijke dienstverlening, overheid, klant contactcentra, logistiek en productie.

Wij maken ons sterk voor de kracht van mensen


De wereld van werk verandert supersnel. Mensen worden onrustig door de opmars van digitalisering en robots. En bedrijven ook; ben ik wel klaar voor de toekomst?

Wat zij lijken te vergeten is dat mensen altijd het verschil zullen maken. Technologie wordt slimmer, maar wat je als mens bijdraagt is niet te vervangen: teamspirit, ambitie, bedachtzaamheid, overtuigingskracht, plezier, empathie, expertise... Het zijn persoonlijke eigenschappen die het verschil blijven maken en die de cultuur van een organisatie bepalen.

Bij ManpowerGroup geloven we dat wie je bent minstens zo belangrijk is als wat je kunt. Bij ons gaat het niet alleen om skillsets en CV's. Al sinds 1948 kijken we naar wat iedereen persoonlijk kan toevoegen. We houden rekening met wat mensen belangrijk vinden, wie ze zijn en waar ze goed in zijn. Sommigen noemen dat de zachte kant, voor ons is het van grote waarde.

Wij maken ons sterk voor de kracht van mensen, we heten niet voor niets ManpowerGroup.