Stichting De Zeeuwse Connectie

Contactgegevens

Stichting De Zeeuwse Connectie


Contactpersoon:

Mevr. Vera de Wyndt


www.zeeuwseconnectie.nl

Werkgever

Stichting De Zeeuwse Connectie

Stichting De Zeeuwse Connectie is de organisatie achter hèt Zeeuwen netwerk met alle bijbehorende bijeenkomsten binnen en buiten Zeeland, achter de Zeeuwse PioniersPrijs, achter de Zeeuwse Vacaturebank en achter nog meer initiatieven die goed zijn voor Zeeland.

Het netwerk De Zeeuwse Connectie voor Zeeuwen buiten Zeeland, Import-Zeeuwen, Boomerang Zeeuwen en actieve en betrokken Zeeuwen in Zeeland zelf. Inmiddels bestaat het netwerk uit zo'n 13.000 personen.

Naast de jaarlijkse bijeenkomst, waarbij De Zeeuwse Connectie met een mooi event probeert om Zeeuwen van buiten Zeeland weer eens een dagje terug te halen naar hun geboortgrond, organiseert de Zeeuwse Connectie ook Zeeuwen-borrels en Zeeuwen Meet-up's in de Randstad.

En dat is al lang niet meer alles: De Zeeuwse Connectie is ook initiatiefnemer van de Zeeuwse PioniersPrijs, de Zeeuwse eindexamen-cadeau-aktie en de Zeeuwse Vacaturebank. Daarmee zet onze stichting zich steeds meer in voor arbeidsmarkt-gerelateerde onderwerpen en hebben we een belangrijke rol op de Zeeuwse arbeidsmarkt.

Dit alles omdat wij vinden dat we met het door ons opgebouwde netwerk en al die contacten iets nuttigs moeten doen, voor Zeeland. Het opent deuren en brengt activiatie: Zeeuwen helpen Zeeuwen en samen helpen we Zeeland.

Doe je ook mee?