YourSurprise

Contactgegevens

Adres:

YourSurprise

Gouwepoort 3

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Chris van der Wel

0111-762222


www.yoursurprise.nl

Werkgever

YourSurprise

SPREAD A LITTLE HAPPINESS!

Anderen gelukkig maken is wat ons gelukkig maakt. Het leven draait om de kwaliteit van je relaties, om het koesteren van je vrienden, je familie en de mensen om je heen.. Daarom helpen wij mensen om anderen te verrassen. Met prachtige cadeaus die we met de hand maken. Kom jij ons helpen andere mensen blij te maken?

 

WAT WE DOEN

ATTENTE PERSOONLIJKE CADEAUS EN SERVICES

 

Dat we prachtige, persoonlijke cadeaus maken wist je misschien al. Maar we doen veel meer. Het geven en ontvangen van cadeaus draait niet per se om het cadeau zelf, maar om de boodschap erachter. Om het gevoel. Het zit ‘m in aandacht. De diepere laag, de knipoog en zelfs de timing van het geven zorgen voor de emotie bij de ontvanger. 

Wij helpen onze klanten om die geluksmomentjes te creëren. Via onze (social media) kanalen en onze site brengen we mensen op ideeën. We bieden ze online tools om die ideeën zo makkelijk en snel mogelijk tot leven te wekken. En we denken mee. Ook als het (even) niet lukt of fout loopt.

 

ONZE SPLINTERNIEUWE CAMPUS

EEN GEWELDIGE PLEK OM TE WERKEN

Het beste uit jezelf halen en samenwerking zo goed mogelijk faciliteren, dat is het doel van de YourSurprise Campus. Het biedt alle YourSurprise collega’s de ruimte om te werken, te eten, te ontspannen, te leren en te sporten. Allemaal onder één dak.
En natuurlijk zijn we zuinig op onze omgeving en ons mooie eiland, dus op het gebied van duurzaamheid is het gebouw volledig klaar voor de toekomst. Ben je benieuwd hoe onze campus eruitziet klick dan op de onderstaande link:

https://youtu.be/KNedY7HNVV0