De Betho

Contactgegevens

Adres:

De Betho

Klein Frankrijk 2

4461 ZM Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Anita Van Gellekom

0113-233933


www.debetho.nl/

Werkgever

De Betho

De Betho ontwikkelt, traint en begeleidt mensen via BTO

Medewerkers begeleiden naar zo regulier mogelijke arbeidsplekken; dat is ons doel. Zo voert De Betho organisatie namens de gemeenten BorseleGoesKapelle, Noord-BevelandReimerswaal en Tholen de Wet sociale werkvoorziening uit. Ook spelen wij een ondersteunende rol in het naar werk brengen van mensen die langere tijd inactief zijn. Hierbinnen staat de ontwikkeling van de werknemer centraal. Het is onze doelstelling elke medewerker te begeleiden naar een zo regulier mogelijke werkplek.

Ook voor mensen die zijn aangewezen op een beschutte werkplek bieden wij mogelijkheden om te werken.
De Betho opereert vanuit een modern en functioneel pand in Goes. Bij De Betho werken ruim 600 medewerkers, verdeeld over verschillende bedrijfsonderdelen:

  • Verpakkingsbedrijf (verpak, ompak, inpak, labelling, etc.)
  • Montagebedrijf (montage, demontage, assemblage, etc.)
  • Schoonmaakbedrijf (schoonmaakdiensten algemeen)
  • Groenbedrijf (groenvoorziening openbare ruimte)

Onze schoonmaak- en groenbedrijven werken o.a. voor gemeenten en woningbouwverenigingen in het werkgebied, De Bevelanden en Tholen. Daarnaast voor bedrijven en organisaties in het zelfde gebied. De verpakkings- en montagebedrijven (verpakking en (de)montage) zijn niet regio gebonden en werken voor nationale en internationale bedrijven en organisaties.

De bedrijfsonderdelen worden aangestuurd vanuit 2 bedrijfsbureaus en met ervaren en professionele coördinatoren en werkleiding. De bedrijfsonderdelen bieden enerzijds werk aan mensen uit de diverse doelgroepen; mensen met een arbeidsbeperking dan wel een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Anderzijds aan mensen die via een BTO-traject worden klaargestoomd voor een werkplek op de reguliere arbeidsmarkt.
De Betho is een financieel gezonde organisatie en heeft een jaaromzet van ca. € 20 miljoen.