Sagro

Contactgegevens

Bezoekadres:

Sagro

Estlandweg 10

4455SV Nieuwdorp

Nederland


Postadres:

Heinkenszandseweg 22

4453VG 's-Heerenhoek

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Abco Liek

0113351710


www.sagro.nl

Werkgever

Sagro

Sagro is een toonaangevende multidisciplinaire onderneming op gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. Een gevestigde naam, ontstaan door lef, out of the box denken en doordacht ondernemerschap. Wij brengen onze kennis en innovatieve ideeën graag over. Hierbij nemen wij net dát stapje extra te zetten om tot een optimaal resultaat te komen. 

Sagro is een familiebedrijf waarin alles draait om kwaliteit en mensen. Kwaliteit in producten, diensten en de wijze waarin wij opereren; veilig, doordacht en met een gezonde dosis lef. Met hart en ziel zetten onze medewerkers zich dagelijks in om de toekomst een stukje mooier te maken. Niet alleen visueel mooier, maar we dragen bij aan een stuk nalatenschap voor de volgende generatie. Een grote, maar tegelijk prachtige opgave waar we ons verantwoordelijk voor voelen.

‘Duurzaam werken aan ruimte voor de toekomst’, dat is wat we doen op verschillende manieren. We maken letterlijk ruimte door het ontmantelen van oude objecten. Maar we creëren ook nieuwe ruimte door het bouw- en woonrijp maken van duurzame leefomgevingen. Onze disciplines werken integraal samen en zijn inzetbaar voor zowel specialistische- als totaaloplossingen.

Onze branche heeft een grote impact op het milieu, vooral op het gebied van grondstoffengebruik, energie en afval is veel duurzaamheidswinst te behalen. Terwijl we trots terugkijken op duizenden gerealiseerde projecten, staan we niet stil. We blijven innoveren om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Een toekomst waarin de afvalstoffen van de één steeds vaker de grondstoffen van de ander zijn: de circulaire economie.

Wij hebben de beschikking over een breed, modern en bijzonder geavanceerd (deels elektrisch) wagen- en materieelpark. Voor ieder project of handeling is er een passende machine of hulpstuk inzetbaar.