Watersportvereniging Wolphaartsdijk

Contactgegevens

Bezoekadres:

Watersportvereniging Wolphaartsdijk

Zandkreekweg 4a

4471NG Wolphaarsdijk

Nederland


Postadres:

Zandkreekweg 4a

4471NG Wolphaarsdijk

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ard Jan Bruijs

0113-586089


www.wsvw.com

Werkgever

Watersportvereniging Wolphaartsdijk

Watersportvereniging Wolphaartsdijk (WSVW) staat bekend als een gezellige Familiehaven met ruim 900 leden. De haven is gelegen aan het Veerse meer en geeft plaats aan 480 boten.

Binnen de vereniging zijn diverse commissies actief zoals een fanatieke jeugdcommissie die de jongeren de eerste beginselen van het zeilen bijbrengt, trainingen verzorgt en ze laat kennis maken met het wedstrijd zeilen. Een wedstrijdcommissie die zomer en winter clubwedstrijden organiseert en een recreatiecommissie die zorgt voor mooie toertochten, cursussen en feesten. Binnen de vereniging wordt het clubblad “de Vaan” uitgegeven en hebben we een gezellig clubhuis genaamd “Het Oorlam” wat de huiskamer is van onze vereniging.  De havencommissie is verantwoordelijk voor het onderhoud van de havens, de terreinen en de gebouwen. 

Het haventeam speelt hierin een belangrijke rol.  Dit team bestaat uit 5 enthousiaste collega’s die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse uitvoer van taken die te maken hebben met gastheerschap, facilitair, horeca, onderhoud van terreinen en gebouwen, toezicht en handhaving en dagelijkse organisatie van havenwerkzaamheden. Denk hierbij aan het kranen van boten, de planning, reguliere onderhoudswerkzaamheden (al dan niet uit te besteden aan externe partijen), secretariële zaken, administratie en horeca (Oorlam).