Energetica Natura

Contactgegevens

Adres:

Energetica Natura

Afrikaweg 14

4561 PA Hulst

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Alex Ward

0114 - 321 461


www.energeticanatura.com

Werkgever

Energetica Natura

Energetica Natura is specialist op vlak van kwalitatieve voedingssupplementen, maar onze belangrijkste leuze is: alles begint bij een gezonde levensstijl

Energetica Natura is geen producent, maar meer dan een verdeler. We werken exclusief samen met een beperkt aantal hoogwaardige merken, die voldoen aan onze strenge kwaliteitsstandaard. We selecteren de beste supplementen en ontwikkelen die verder in samenwerking met onze producenten. 

Meer dan 10.000 artsen en therapeuten in de Benelux, Frankrijk en Duitsland schrijven onze producten al 30 jaar voor. Dat is geen toeval, want ze zijn de hoogste kwaliteit verkrijgbaar op de Europese markt. Onze supplementen zijn gebaseerd op gepatenteerde technologieën, zodat het lichaam de voedingsstoffen beter kan opnemen.

Onze missie: mensen inspireren om actief aan de slag te gaan met hun gezondheid en geluk. Met een hecht team van 75 collega’s voegen we dagelijks de daad bij de droom. Onze leidraad is EPIC: we streven naar Excellence, lopen over van Passie, zoeken Initiatief en handelen in elk contact met Care.