Podium 19

Contactgegevens

Adres:

Podium 19

Podium 19

4337WV Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ivo van der Walle

0118-606780


www.podium19.nl

Werkgever

Podium 19

Podium19 is gevestigd op het ZEP terein te Middelburg. Ons evenementencentrum biedt letterlijk een podium voor diverse activiteiten zoals, Hyperbowling, GlowGolf en Prison Island, tafelvoetbal en daar zullen de komende tijd nog meer activiteiten bij komen. Daarnaast zijn er verschillende ruimtes beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten.

Onze unieke attracties wat meer uitgelicht:

HyperBowling is Bowling Next Level. Je mikt op onze 8 Bowlingbanen op de 10 pins èn op de lichtgevende targets langs de baan. Niet alleen de score, ook de fun verdubbelt. MEER actie, MEER kansen, MEER plezier.

Prison Island is een real life game waarin plezier en samenwerking centraal staat. Het bestaat uit een gevangenis met 20 cellen, waarin je samen als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. Soms moet je slim zijn, soms sterk, soms vingervlug. Maar er is altijd maar één manier om te ontsnappen: samen. 

Bij GlowGolf Middelburg speel je minigolf tussen de glow-in-the-dark olifanten, tijgers en apen. Ons indoor 18 holes parcours is volledig gethematiseerd als jungle. Minigolf was nog nooit zo leuk. 

Naast onze attracties hebben wij nog 2 horeca afdelingen waar we lekkere hapjes en drankjes serveren.