De Viskeete

Contactgegevens

Bezoekadres:

De Viskeete

Havendijk 36

4401 NS Yerseke

Nederland


Postadres:

Postbus 34

4400 AA Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Rinus van Stee

0113 - 573426


www.pietvanoost.nl

Werkgever

De Viskeete

Viscounter en Zee-eterij “De Viskêête”
De Viscounter van Piet van Oost B.V., blikvanger van de haven van Yerseke, is uniek in Zeeland. In de Viscounter is het traditionele concept van viswinkel losgelaten. De consument verlangt tegenwoordig steeds meer kant-en-klare gerechten. Vandaar dat naast het hele assortiment aan schaal- & schelpdieren, vis & visproducten en zeegroenten, diverse gemarineerde producten en bereidde gerechten worden aangeboden. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze bekende salades, wanneer u eens geen zin heeft te koken, maar toch thuis wilt eten? Ook meeneemmaaltijden behoren tot de mogelijkheden, maar dit willen we graag even vooraf weten.

Alle producten worden dagelijks vers aangeleverd. In de Viscounter staat tevens een grote vitrine: een verwaterbassin, gevuld met Oosterscheldewater wat constant wordt ververst. Daarin leven mosselen, kreeften, oesters en andere schelpdieren.

De bezoeker kan bij ons alle producten vers kopen. Ook bakken wij vis terwijl de klant wacht. Die wordt eventueel voorzien van ambachtelijke frites of een heerlijk broodje. Ook hebben wij diverse vlees en vegetarische snacks.  “De Viskêête” verzorgt ook om af te halen koude vis-,  vlees- en gourmetschotels, koude en warme buffetten.

Bij ons eten is een belevenis. In onze Zee-eterij kunnen onze gasten genieten van gerechten op een unieke locatie, naast de oesterputten, aan de jachthaven met uitzicht over het Nationaal Park “De Oosterschelde”

Onze Zee-eterij is dagelijks geopend. Iedere dag verse vis, visproducten, mosselen, oesters, kreeft, garnalen, salades, noem maar op. Een zeer ruime keus uit wat de zee ons biedt wordt door onze keukenbrigade voor onze gasten à La Carte bereid. Mochten onze gasten niet zo van vis houden, dan hoeven die geen spelbreker in het gezelschap te zijn. Wij serveren ook een aantal vleesgerechten en vegetarische gerechten. Dat alles tegen heel vriendelijke prijzen!

Ook voor een bakje koffie met iets lekkers bent u uiteraard van harte welkom om van het schitterende uitzicht van de havens en het Nationaal Park Oosterschelde te genieten!