first change

Contactgegevens

Bezoekadres:

first change

Axelsestraat 18a

4537AK Terneuzen

Nederland


Postadres:

Axelsestraat 18a

4537AK terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Michael Oprins

0625271590


www.firstchange.nl

Werkgever

first change

 

Over First Change

First Change is ontstaan vanuit de maatschappelijke betrokkenheid van een ervaringsdeskundige die door zijn eigen ervaring weet wat wel en niet werkt in de verslavingszorg en het juist anders wil doen. Omdat First Change zich in de nabijheid van de doelgroep bevindt en mede vanuit ervaringsdeskundigheid wordt vormgegeven, is het laagdrempelig. Hierdoor wordt de doelgroep eenvoudiger bereikt en zullen ze ons sneller weten te vinden, ook indien het na de behandeling misgaat of dreigt te gaan.

First Change biedt op dit moment interventie en herstelcoaching. First Change wil het zorgaanbod graag uitbreiden met behandeling en ambulante begeleiding aan volwassenen die kampen met een middelen- en/of gedragsverslaving die op zoek zijn naar persoonlijke zorg in een kleinschalige setting. First Change zal behandelingen leveren in de gespecialiseerde GGZ, welke vergoed wordt uit de zorgverzekeringswet bestaande uit ambulante (dag)behandeling.

 

Solliciteren?

Wil jij deel uitmaken van een jonge dynamische organisatie met voldoende ruimte voor input en ontwikkelingen? Stuur een motivatiebrief en CV naar info@firstchange.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Wil je eerst nog wat meer informatie, aarzel niet en bel naar Michael op 06-25271590.