Tonga bv

Contactgegevens

Adres:

Tonga bv

Noordpolderstraat 21

4571 LR Axel

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Angela Josiassen

0115566322


www.tongabv.com/

Werkgever

Tonga bv

Tonga B.V. is één van de grotere distributeurs van intimate wellness producten en lingerie in Europa. We zijn de eerste distributeur die gerund wordt door vrouwen, waarin we de wereld een mooie vrouwelijke kijk willen geven. Met een assortiment van meer dan 6.700 verschillende artikelen, leveren we aan een grote en gevarieerde groep klanten: van groothandels tot winkeliers, online webwinkels en home party bedrijven. Daarnaast zijn wij sinds kort eigenaar van CLS Healthcare een toonaangevend e-commerce bedrijf, opgericht in 2009, gevestigd in Den Haag (Nederland) met verschillende grote webwinkels en lifestyle platformen gericht op de Europese markt. Naast deze internetactiviteiten heeft CLS ook een Wholesale divisie, waarbij business to business producten worden verkocht en ontwikkeld zoals condooms, zelftesten, intiem producten, gels en lingerie. Ook is CLS Healthcare expert in Private Label oplossingen.

 

De producten die wij aanbieden zijn allemaal van hoge kwaliteit en de prijzen zijn concurrerend. Om het assortiment up-to-date te houden, is ons team altijd op zoek naar nieuwe trends, nieuwe merken en natuurlijk nieuwe producten van fabrikanten waar we al mee samenwerken.

 

Het team bestaat uit 33 collega’s, allen met een eigen functie, maar werkend als één geheel. De afdeling waar jij komt te werken is  een ondernemende, dynamische en professionele  omgeving waar je volop de ruimte hebt om jezelf te ontplooien, eigen initiatieven en verbetervoorstellen in te brengen.