Van der Poel Home Textiel

Contactgegevens

Adres:

Van der Poel Home Textiel

Schouwersweg 7

4451 HS Heinkenszand

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Christian van der Poel

0113-564000


www.binnenuit.nl/van-der-poel-home-textiel/

Werkgever

Van der Poel Home Textiel

Vacature Verkoopadviseur (m/v)

Parttime / Fulltime

Gaat jouw hart sneller kloppen van de mooiste stoffen, vloeren en materialen? En houd jij ervan om klanten te helpen hun droominterieur te realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

 Jij bent een échte interieurspecialist, een liefhebber. Je werkt graag met de mooiste stoffen en materialen, vloeren en wandbekleding. Of het nu linnen gordijnstoffen zijn, Farrow & Ball verf, een marmoleum- óf PVC-vloer: jij draait je hand er niet voor om en om dit alles samen te vertalen in een prachtig plan voor de klant, is waar jij een kick van krijgt.

Het realiseren van droominterieurs!

Naast de vakkennis beschik je uiteraard over een enorme passie en liefde voor het vak, of je nu heel veel, of juist nog niet zoveel ervaring hebt. Je bent gedreven in je werk en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je beheerst de Nederlandse taal bovendien uitstekend in zowel woord als geschrift.

Wie zijn wij?

 Als familiebedrijf zijn wij al ruim 35 jaar gespecialiseerd in vloer-, wand-, en raambekleding. Hierbij focussen wij ons op het midden- en hoge segment. Vanuit onze winkel in Heinkenszand hebben wij in de loop der jaren een mooi en trouw klantenbestand opgebouwd, iets waar we trots op zijn! Intern werken we nauw samen en is de werksfeer informeel, maar professioneel.

Wij proberen ons te onderscheiden door zoveel mogelijk te kiezen voor unieke producten, een uitstekende service en een écht persoonlijke benadering van de klant. Nét dat stapje extra! We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe, exclusieve producten om ons assortiment mee uit te breiden, of aan te vullen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een veelzijdige baan, binnen een stabiel bedrijf. Een goede werksfeer, waar gezelligheid gecombineerd wordt met professionaliteit.

  • Een uitdagende baan binnen een groeiend bedrijf
  • Voldoende inbreng voor eigen ideeën
  • Een passend salaris
  • Gezellige, vakkundige collega’s
  • Afwisselende projecten met inspirerende klanten
  • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf

Functieomschrijving:

  • Het adviseren van klanten in de showroom
  • Het uitwerken van plannen voor de klant
  • Opstellen van o.a. offertes en orderbevestigingen
  • Plaatsen van bestellingen en het opvolgen/monitoren hiervan
  • Het regelen van de planning voor de buitendienst

 
Werkdagen:

Fulltime: dinsdag t/m zaterdag
Parttime: bespreekbaar

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Mail dan je CV en motivatie naar g.vanderpoel@vanderpoeltextiel.nl of bel naar 06-53603690. Tot snel!