Cafe Cliche

Contactgegevens

Bezoekadres:

Cafe Cliche

Markt 75

4331LL Middelburg

Nederland


Postadres:

Markt 75

4332 LL Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Mirjam D\' Astolto

0118612257


www.cafecliche.com

Werkgever

Cafe Cliche

Café Cliché is een plek om je thuis te voelen. Je kunt er goed eten, een praatje maken met de chef en borrelen met je vrienden. De open keuken, loungebanken en warme uitstraling zorgen voor een heerlijk huiskamergevoel. Onze uil houdt alles in de gaten, met zijn stoere blik en klein hartje.
 
Bij ons zie en proef je dat wij van koken houden, maar zelf ook graag lekker eten. We bedenken samen de lekkerste gerechten. Of je nu carnivoor of veg-lover bent, vis-eter of saladeprikker bij ons is er voor iedereen wat lekkers. Voor het diner kun je heerlijk buiten op het terras of aan de bar genieten van een drankje en bite om daarna binnen je drie gangen menu zelf samen te stellen uit onze menukaart.

Van Hongkong tot Zeeland en van Maastricht tot Amsterdam. Onze chef haalt zijn inspiratie overal vandaan. Alle ingrediënten die hij gebruikt, alles wat hij proeft en elke markt die hij bezoekt: hij slaat het allemaal op in zijn hoofd. Bij Café Cliché komt dat samen in brasseriegerechten zonder poespas. We serveren mooie, maar vooral lekkere gerechten. Funky combinaties en vaste klassiekers. Gerechten die wij zelf ook graag eten. Sidney en David hebben ervaring op hoog niveau. Dat is niet ingewikkeld, maar wel verrassend en lekker. Biefstuk of baars. Spinazie, sperzieboon en snijbiet. Geïnspireerd op de seizoenen, afkomstig uit alle windstreken en bereid in Amsterdam. Gewoon, lekker eten. Misschien een beetje een cliché, maar daar houden wij wel van.

Café Cliché is een initiatief van chef Sidney Schutte. Sidney Schutte heeft geur en smaak altijd fascinerend gevonden. Van de rapen en spinazie die boeren vlakbij zijn geboorteplaats Middelburg verbouwden tot de rode mul die hij van lokale vissers kocht. Het was het begin van een culinaire reis die hem naar lokale markten in China, de beste keukens ter wereld en uiteindelijk naar Amsterdam bracht. Hij werkte in top keukens waaronder ook De Librije in Zwolle en Restaurant Amber in The Landmark Mandarin Hotel in Hong Kong. Momenteel is hij de chef van Spectrum in Amsterdam (2 Michelin sterren) en dat blijft hij ook. Haute cuisine is een kunst waar Sidney dol op is, maar thuis eet hij anders. Alle inspiratie die hij in de loop van de jaren heeft opgedaan verwerkte hij in het menu van Café Cliché. Een culinaire huiskamer waar je eet zoals de chef dat thuis doet.

Wil jij werken bij Café Cliché? Dan is ervaring mooi meegenomen, maar je instelling is waar het bij ons om draait. Ons team is internationaal, sociaal en gedreven. We maken graag kennis met nieuw fulltime en parttime talent voor zowel de bediening als de keuken.