Robin

Contactgegevens

Bezoekadres:

Robin

Europalaan 400

3526KS Utrecht

Nederland


Postadres:

Europalaan 400

3526KS Utrecht

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Aron Schilder

030 303 9211


www.recruitrobin.com

Werkgever

Robin

Als we bij Robin ergens niet tegen kunnen, dan zijn het wel mensen die worden buitengesloten. Niemand verdient het om aan de kant gezet te worden. Wij geloven dat er voor iedereen een plek en een rol is. Maar lang niet alle partijen in de recruitmentwereld krijgen dezelfde kansen.

- Grote merken trekken met hun bekendheid gemakkelijk nieuw personeel aan. Maar de meeste bedrijven worstelen enorm met het vinden van nieuwe medewerkers.

- Recruiters moeten elke dag tig jobsites doorspitten. Da’s geestdodend werk en kostbare tijd die zij beter besteden aan echte gesprekken met kandidaten en de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden.

- Grote jobsites krijgen veel meer traffic dan kleinere jobsites.

- In de zoektocht naar een nieuwe baan hebben kantoormensen veel meer privileges dan werklui.

Bij Robin zetten we dit recht. We geven recruiters in 1x toegang tot alle jobsites tegelijkertijd. Zo maken we de ondoorzichtige recruitmentwereld weer transparant. En dat maakt het verschil:

Door Robin kunnen alle bedrijven het heft in eigen hand nemen: je legt met Robin in 1x contact met geschikte kandidaten van alle jobsites. Je hoeft dus niet meer passief reacties af te wachten op die ene - zo goed als onzichtbare - online vacature.

Hierdoor zien ook de werklui dat er veel vraag naar ze is. Ze voelen zich gewild en durven daardoor een beter salaris te vragen of te kiezen voor een aanbod met betere arbeidsvoorwaarden.

Jobsites krijgen meer verkeer, vanuit een veel breder scala aan bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers. En recruiters hebben meer échte gesprekken met kandidaten, omdat ze veel minder tijd kwijt zijn aan het doorspitten van jobsites.

Kortom: door in 1x toegang te bieden tot alle jobsites, creëren we gelijke kansen voor alle partijen. We zijn eigenlijk de Robin Hood van de recruitmentwereld, omdat we dingen eerlijker maken.

Wij zijn Robin. En bij ons blijft niemand achter.

Robin. Everyone included.‍