Van Heukelom Group

Contactgegevens

Adres:

Van Heukelom Group

Grevelingenstraat 11

4301 XZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Chantal van der Cingel

0111-451120


vanheukelom.group/

Werkgever

Van Heukelom Group

Van Heukelom Group uit Zierikzee is een toonaangevend
bedrijf in maatwerk woon- en projectinrichting. 

Onze geschiedenis begint in 2005 in de binnenstad van Zierikzee. In de Melkmarkt startte Richard van Heukelom zijn eigen winkel Verf en Wand. Richard was jarenlang erkend schilder en had de nodige ervaring in de interieurbranche. Met zijn passie voor het vak en ondernemen was een eigen winkel een volgende stap. 

In 2008 verhuisden hij naar onze huidige locatie aan de Grevelingenstraat, omdat de winkel te klein werd. Daarnaast groeiden het aantal projecten voor onder andere inrichting voor Roompot en ABN Amro.

Om de groei te versnellen, werd Verf en Wand in 2011 onderdeel van Deco Home. Dit duurde tot begin dit jaar: vanaf januari 2020 zijn we verder gegaan onder de naam van Heukelom Group.

 

Een familiebedrijf pur sang met meerdere generaties binnen het bedrijf

Van Heukelom is een echt familiebedrijf waar drie broers dag in, dag uit werken aan de mooiste klusprojecten. Met opdrachtgevers variërend van woningeigenaren die hun woning renoveren tot nieuwbouwprojecten, heeft ons werk een enorm positieve impact op hoe mensen hun woning ervaren.

Het hele team bestaat uit vier adviseurs in de winkel, een schilder en drie stoffeerders. Daarnaast huren we continu een aantal vaste vakmannen in bij de uitvoering van onze projecten.

 


Vacatures

Titel
Dienstverband eisen
Locaties
Woningstoffeerder
Vast | MBO, VMBO | Meer dan 32 uur
Zierikzee