Jonika

Contactgegevens

Adres:

Jonika

2e Vlietweg

4415 AG Oostdijk

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Joël Nieuwenhuijse

0113-502120


www.jonika.nl

Werkgever

Jonika

OUR ONIONS
MAKE YOU SMILE

Halverwege de vorige eeuw richtte Joost Nieuwenhuijse in Oostdijk Jonika B.V. op, een uiensorteer- en pakstation voor de uientelers in Zeeland. Deze uien vonden al spoedig hun weg naar binnen- en buitenland, het begin van een bloeiende onderneming.

De historie van Jonika gaat meer dan 70 jaar terug. De visie van Jonika is onveranderd gebleven: Goede kwaliteit uien leveren aan afnemers wereldwijd met veel mogelijkheden qua verpakking. De korte lijnen en het persoonlijke contact zijn tot de dag van vandaag bepalend.

Jonika exporteert zijn uien naar 6 verschillende continenten. De natuurlijke omstandigheden, ons moderne sorteer- en pakstation en de gunstige logistieke ligging geven Jonika een goede uitvalsbasis voor export. Onze vestigingsplaats Oostdijk ligt zeer centraal ten opzichte van de havens van Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen.

Innoveren is de toekomst, daar zijn wij bij Jonika van overtuigd. We houden ons productie en kwaliteitsproces continue in de gaten en onderzoeken waar innovaties en verbeteringen mogelijk zijn. Dit resulteert in een moderne en high-end machinepark waarin de beste kwaliteit uien verwerkt, opgeslagen en verpakt worden.