Jan Volmer Transport B.V.

Contactgegevens

Adres:

Jan Volmer Transport B.V.

Kuipersweg 20

4338PH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Bartjan Volmer

0031118635758


www.volmer.nl

Werkgever

Jan Volmer Transport B.V.

Jan Volmer Transport B.V. is een internationaal transportbedrijf gevestigd in Middelburg. Het bedrijf is ontstaan in 1928 in Veere toen met paard en wagen melk in bussen werd opgehaald bij de boeren op Walcheren welke vervoerd werden naar de fabriek. Later kwamen hier de eerste trucks voor in actie en werd tussendoor een lading wol naar Frankrijk vervoert. Later zijn we in opdracht van Wegtransport allerlei transporten uit gaan voeren met de huiftrailers en bakwagen combinaties uit die tijd. Ook in de suikerbietencampagne kwam je ons rond die tijd veel tegen. Vervolgens hebben we ons toegelegd op het groupage en ferry transport, onder andere voor een aantal Engels klanten. Een pallet hier, twee big bags daar en zo vlogen we heel Europa door. In de hoogtijdagen waren we met bijna 70 trucks onderweg voor onze opdrachtgevers. Inmiddels zijn we actief met 25 trekkende eenheden in het transport van (on)gevaarlijke vloeistoffen en gassen als ook het transport van bouwmaterialen, containers en geconditioneerde goederen. Veel van onze werkzaamheden spelen zich af in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Engeland. Met zo nu en dan uitschieters naar Scandinavië en Zuid-Europa.

Onze trucks worden vaak bereden door een 'vaste' chauffeur welke van zondagavond/maandagmorgen tot vrijdagmiddag/avond op weg is om onze klanten te bedienen. Onze collega's op de weg gaan serieus en verantwoordelijk met hun werkzaamheden om. Zij denken mee en dragen zorg voor een juiste afhandeling van het transport over een bepaald traject. De kracht van onze firma is de verscheidenheid aan chauffeurs, trucks en opleggers/chassis welke wij in kunnen zetten in vele diverse takken van (trans)port. Veel van onze klanten zijn transportbedrijven welke in drukke periode, maar ook in minder drukke tijden graag gebruiken maken van onze diensten en de kwaliteiten van onze chauffeurs.

Zij worden aangestuurd door de planning van de opdrachtgever of door onze eigen planner welke verantwoordelijk is voor de orderaanname, -invoer en -verwerking. Doormiddel van een in grote mate geautomatiseer proces zijn we in staat met minimale bezetting op kantoor onze collega's onderweg altijd en op tijd te voorzien van de benodigde informatie voor het laden, lossen, opzetten en/of afzetten van goederen.

Een familiebedrijf met al bijna een eeuw aan ervaring waar we trots zijn op ons werk en met plezier onze klanten dagelijks bedienen. En wanneer het er op aankomt er zijn om elkaar en onze klanten te helpen.