HSK

Contactgegevens

Adres:

HSK

Wulfaertstraat 11-21

4461 HS Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Sharon Wout

06-23144902


mentalcaregroup.nl/

Werkgever

HSK

HSK is een succesvol, landelijk en snel groeiende operende organisatie voor psychische zorg. Werken bij HSK biedt veel variatie.  Wij zijn actief in de Basis GGZ en de gespecialiseerde GGZ en werken nauw samen met huisartspraktijken als met grote bedrijven.  Wij bieden de beste psychische zorg, kennen korte wachttijden en krijgen een hoge waardering van onze cliënten. 

De werkcultuur bij HSK is professioneel en open: de lijnen zijn kort en eigen inbreng wordt aangemoedigd. HSK heeft bijna 600 medewerkers verspreid over 44 locaties in het land. De vestigingen worden voor de planning ondersteund door drie servicedesks. De administratie wordt centraal verzorgd vanaf een vierde helpdesk. 

HSK is een onderdeel van de Mental Care Group, een toonaangevende landelijke organisatie. Met meer dan 2000 medewerkers door het land zetten wij ons iedere dag in om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, van jong tot oud en van Groningen tot Maastricht. Het is ons doel om mensen te helpen met het aanpakken van mentale uitdagingen. We leren van en met elkaar, versterken elkaar waar mogelijk en maken het verschil waar nodig. Samen staan wij sterk voor een mentaal gezond, vitaal en veerkrachtig Nederland.