Boutique Hotel ter Zand

Contactgegevens

Adres:

Boutique Hotel ter Zand

Hogeweg 59

4328PB Burgh-Haamstede

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Nick Peeters

0111764799


www.sheetz.nl/boutiquehotelterzand

Werkgever

Boutique Hotel ter Zand

Boutique Hotel ter Zand is in april 2021 geopend in het pittoreske Burgh-Haamstede en zijn onderdeel van Hotels by Sheetz. Onze hotelgroep bestaat inmiddels uit 8 hotels in binnen- en buitenland met de ambitie om verantwoord te groeien. Onze hotels vind je op verschillende leisure locaties van het land, maar ook zakelijk staan wij ons mannetje!

Met ons Restaurant Le Poirier willen we de culinaire lat op het eiland hoog leggen, met als ambitie: Le Poirier moet de culinaire hotspot worden van Schouwen-Duiveland!  

 

Restaurant Le Porier is sinds 2021 gevestigd in een uniek hotel concept te Burgh-Haamstede. Informeel, toegankelijk, wisselende menukaart met de seizoenen, oprecht gastheerschap en een “no-nonsense” kookstijl. Zo duurzaam mogelijk koken met het No-Waste beginsel en gebruik maken van zoveel mogelijk producten van Nederlandse bodem, dat is waar wij voor staan. Ons keukenteam staat onder leiding van de jonge gepassioneerde Terence van Lenten en heeft in februari 2024 een onderscheiding gekregen van Gault&Millau!

De capaciteit van ons restaurant is 50 zitplaatsen en zes dagen per week geopend, voor lunch en diner.



Stages

Titel
Dienstverband eisen
Locaties
Stage Front-Office
MBO