Kamps Straal- En Industriële Spuitwerken BV

Contactgegevens

Adres:

Kamps Straal- En Industriële Spuitwerken BV

Schouwersweg 82

4451 HT Heinkenszand

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Coby de Bruine

0113568206


www.kampsstraalbedrijf.nl

Werkgever

Kamps Straal- En Industriële Spuitwerken BV

Kamps Straal- en Industriële Spuitwerken is een Zeeuws familiebedrijf, dat zich sinds 1972 bezighoudt met het verduurzamen van industriële objecten. Het bedrijf beschikt over twee volledig uitgeruste werkplaatsen in Heinkenszand en Kats, waar gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers werken met alle mogelijke conserveer-apparatuur. Zo kun je bij Kamps terecht voor stralen, poedercoaten, spuiten en nog veel meer disciplines.

Kamps Straal- en Industriële Spuitwerken is een bedrijf dat werkt met korte lijnen. Daarmee garanderen wij honderd procent betrokkenheid bij al onze projecten. Wij staan voor de kwaliteit van onze werkstukken. Met het door ons zelf ontwikkelde digitale kwaliteitsbeheersysteem houden wij de voortgang van elk project nauwlettend in de gaten, van intake tot testen en afleveren. Daarmee is uw project bij ons in vertrouwde handen. Indien gewenst kunnen wij onze klanten over elke stap traceerbaar en overzichtelijk rapporteren.

Wij omarmen lastige projecten, afwijkende vormen, afmetingen of eisen en complexe verfsystemen: Kamps Straalbedrijf gaat de uitdaging graag aan en neemt zijn klanten alle zorgen uit handen. Zo hebben we ervaring met verduurzaming in de petrochemie, in diverse milieuklassen, C4, C5, C5-I en C5-M. Zowel on- als offshore zijn we gecertificeerd voor alle NORSOK systemen. Ook beschikt Kamps over eigen NACE inspectie.