Syntess Software

Contactgegevens

Adres:

Syntess Software

Gouwepoort 2

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Romy Zuidema

088 40 80 400


www.werkenbijsyntess.nl

Werkgever

Syntess Software

Kom ook werken bij Syntess Software

Syntess Software is producent van ERP- en mobiele software en speelt al sinds 1987 een vooraanstaande rol wanneer het gaat om de automatisering van project- en servicegerichte bedrijven. Syntess Software is het grootste softwarebedrijf van Zeeland!

We bieden geïntegreerde software voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. In Nederland zijn ruim 3000 technische dienstverleners werkzaam met onze softwareproducten. Tot onze klantenkring behoren Installatiebedrijven, bedrijven uit de (af)Bouwsector, Nautische sector, Onderhoudsbedrijven en bedrijven uit de Machinebouw. We integreren alle toepassingen, van artikel/materiaalbeheer tot en met financiële administratie, in één systeem. Zo onderscheiden onze producten zich door hun eenvoud, transparantie, branchegerichtheid en aansluiting op de praktijk. 

Werken bij Syntess Software betekent werken bij een stabiel, succesvol, sociaal en dynamisch bedrijf. Bij ons heerst een fijne (werk)sfeer en maken collega’s het verschil. 130 Syntess medewerkers zijn dagelijks bezig om onze producten steeds beter te maken om onze positie in de markt te behouden en te verstevigen. We hebben vestigingen in Zierikzee en Gorinchem. De bedrijfscultuur zou je kunnen omschrijven als collegiaal, professioneel, open, flexibel en betrouwbaar, waarbij plezier in het werk de basis vormt. 

Syntess Atrium is ons product en daar zijn we trots op. Van desktop software tot de werkbon in de Cloud; we bedenken en ontwikkelen alles zelf. Het continu verbeteren van deze software en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit is dan ook onze "core business". Maar zonder sales, consultants, stafmedewerkers en onze stemmen op de helpdesk zijn wij er nog niet. Ons "missionstatement" is met elkaar te streven om de hoogste mate van klanttevredenheid te bereiken. Want de klant staat bij ons altijd centraal.

 

Wat maakt ons bijzonder als werkgever?

Bij een persoonlijk en dynamisch bedrijf horen goede arbeidsvoorwaarden en afspraken. Wij bieden dan ook:

  • Een goede interne opleiding en mogelijkheden om extern opleidingen en training te volgen om te blijven groeien.
  • Bij ons kan je jezelf zijn en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.
  • Teamspirit en collega’s waarvan jij kan leren en die graag van jou leren.
  • Een fijne werkomgeving met een goede sfeer en collegialiteit.
  • Een goed salaris dat past bij je ervaring.
  • Pensioenregeling en winstuitkering. 
  • 26 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband.