DOW Benelux

Contactgegevens

Adres:

DOW Benelux

Herbert H. Dowweg 5

4542 NM Hoek

Nederland


Contactpersoon:

HRM DOW

0115-671234


nl.dow.com/nl-nl/werken-bij-dow-benelux

Werkgever

DOW Benelux

WERKEN BIJ DOW BENELUX

Werken bij Dow is een geweldige kans om de menselijke vooruitgang te ontdekken, te creëren en eraan bij te dragen. Wij zijn een wereldwijd team van probleemoplossers die innovatieve producten en oplossingen creëren die bijdragen aan het oplossen van ‘s werelds meest urgente uitdagingen, zoals de behoefte aan schoon water, hernieuwbare energie en de toenemende productiviteit van de landbouw. Of je nu werkzaam bent op de afdeling customer service, finance, management, research, manufacturing of logistics; er zit wetenschap achter jouw succes. En die begint bij Dow.

Dow biedt door de mondiale schaal en reikwijdte de flexibiliteit om meerdere carrières binnen één bedrijf uit te bouwen. Je kunt jouw unieke carrièrepad uitstippelen door verplaatsingen binnen en tussen geografische regio‘s, functies en afdelingen. We streven elke dag naar een cultuur die innovatie, samenwerking, verantwoordelijkheid en diversiteit omarmt. Onze werkplek gedijt op voortdurende ontwikkeling van werknemers, de waarde van de uiteenlopende ervaringen, achtergronden en perspectieven van onze werknemers en een integratiementaliteit.

Werken bij Dow Terneuzen

Dow's tweede grootste wereldwijde productiesite ligt in Terneuzen, Nederland. Hier zul je deel uitmaken van een geïntegreerde, Engelstalige gemeenschap van meer dan 2.000 werknemers die meer dan 70 nationaliteiten vertegenwoordigen. Terneuzen ligt in het strategische en dynamische Nederlands-Belgische deltagebied, dicht bij de zee, meerdere stranden en de levendige steden Antwerpen, Gent en Middelburg. Dow Terneuzen ligt in het hart van de regio en de diverse bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door respect, samenwerking en open en eerlijke communicatie.

STAGES EN AFSTUDEERPROGRAMMA‘S

Stages en afstudeerprogramma‘s zijn een essentieel onderdeel van Dow‘s programma voor academische relaties en bieden je de mogelijkheid om Dow gedurende langere tijd te leren kennen via uitdagende en lonende projecten en mee te helpen aan de hervorming van de wereld om ons heen voor een betere toekomst.

Dow is een veelzijdig bedrijf. Of je nu in customer service, finance, management, research, manufacturing of logistics werkt; wij zijn een team van visionairs die innovatieve producten en oplossingen creëren voor ‘s werelds meest uitdagende problemen.

Daarom zoeken we de beste en slimste talenten. Onze Europese studentenprogramma‘s bieden geweldige kansen voor studenten van hogescholen en universiteiten om zich te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk gebied in een internationale werkomgeving. Er zijn ook mogelijkheden voor een internationaal studentenprogramma. Natuurlijk is een belangrijke voorwaarde dat je de Engelse taal goed beheerst.

Stages en afstudeerprogramma‘s zijn beschikbaar in heel Europa; lees meer over de mogelijkheden en wat Dow je te bieden heeft.