Luteijn Hydraulics

Contactgegevens

Bezoekadres:

Luteijn Hydraulics

Deltahoek 15

4511PA Breskens

Nederland


Postadres:

Deltahoek 15

4511PA Breskens

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Manon Vergouwe

0117376353


www.luteijn-hydraulics.nl

Werkgever

Luteijn Hydraulics

Slimme en innovatieve hydraulische oplossingen, dat is waar wij voor staan. We zijn een jong bedrijf met brede ervaring en alles draait om kwaliteit. Wij denken mee met onze klanten, zitten bovenop nieuwe ontwikkelingen en komen zo tot maatwerk volgens de behoefte van onze klanten. Bij problemen helpen we onze klanten zo snel mogelijk weer op weg.

Er is bij ons altijd wat te doen en daardoor is geen enkele dag hetzelfde. In principe bestaat de organisatie uit drie onderdelen, namelijk het ontwerpen van installaties (systeembouw), het oplossen van storingen (service) en de revisie van apparatuur (onderhoud). Onze service gaat letterlijk ver. We werken door heel Nederland, maar ook in België, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast kunnen lokale klanten ook bij ons terecht voor losse onderdelen zoals ventielen, koppelingen en slangen van nagenoeg alle merken.

We zijn met name actief in de scheepvaart en industrie, maar richten ons ook op alles wat rolt en rijdt waar hydraulische systemen aan te pas komt (van tractoren en rooimachines voor de landbouw tot heimachines in de bouw).

Kijk gerust op de website voor meer informatie over onze organisatie en werkzaamheden.