Saman Groep

Contactgegevens

Adres:

Saman Groep

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Angelique den Boer

0111 - 412 647


www.samangroep.nl

Werkgever

Saman Groep

Wij focussen op duurzaamheid

Vanuit constructie, installatie en elektra als basis, legt de Saman Groep sinds 2004 de focus op duurzaamheid. Van zonnepanelen en warmtepompen, tot elektrische laadstations, zonneboilers en warmtepompboilers. In 2016 werd vervolgens Saman EnergiQ als energieleverancier opgericht om ook duurzame energie te leveren. Inmiddels hebben we 200 collega’s in dienst in Zierikzee en Breda. Met elkaar gaan we door weer en wind voor onze klanten. We helpen elkaar groeien en zijn trots op wat we samen bereiken. 

Waar gaan we voor?

Duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar maken. Dát is onze missie. Dit doen we door energie te geven, te kennen en te delen.

Wij geven energie
Met trots, passie, enthousiasme en vol energie werken we iedere dag aan innovatieve en duurzame oplossingen voor onze particuliere en zakelijke klanten.

Wij kennen energie
Met specialistische kennis geven we onze klanten het beste advies, afgestemd op de specifieke situatie.

Wij delen energie
We blijven samen groeien, inspelen op marktontwikkelingen en continu innoveren. Voor nu en voor de volgende generatie.

We zijn trots, betrouwbaar, behulpzaam en een team. Dit willen we iedere dag uitstralen. Naar onze klanten én naar onze collega’s. Lijkt het je leuk om in een jonge en innovatieve omgeving te werken? Denk jij dat je perfect past binnen ons bedrijf en wil je met ons de uitdaging aan gaan?Stages

Titel
Dienstverband eisen
Locaties
Stage Business IT & Management
HBO, Overig
Zierikzee