Gemeente Schouwen-Duiveland

Contactgegevens

Bezoekadres:

Gemeente Schouwen-Duiveland

Laan van St. Hilaire 2

4301 SH Zierikzee

Nederland


Postadres:

Postbus 5555

4300 JA Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Team P&O

0111-452171


www.schouwen-duiveland.nl/

Werkgever

Gemeente Schouwen-Duiveland

DE ORGANISATIE

De gemeente bestaat uit 5 afdelingen waarin leidinggevenden en medewerkers hun verantwoordelijkheden delen en de mens centraal staat. Samen werken we aan het realiseren van onze ambitieuze organisatievisie. Wij zijn een professionele, lerende organisatie die open staat voor creatieve ideeën en oplossingen. Midden in de samenleving, met betrokkenheid, enthousiasme en flexibiliteit als belangrijke cultuurkenmerken.

WERVINGSBELEID

Ons wervingsbeleid is vooral gericht op flexibele, zelfbewuste mensen die op creatieve wijze over de grenzen van de afdeling heen kunnen kijken. Omgevingsbewuste mensen met een drive om samen met inwoners, ondernemers, partners en gasten te werken aan een mooi eiland en een aantrekkelijk woon-, werk- en verblijfsklimaat. Ondernemende mensen, die zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid willen dragen. Attente collega's, die open staan voor het leren van nieuwe methoden en technieken en zich daarmee als nuttig en waardevol bewijzen. Maar bovenal zoeken wij mannen en vrouwen die hun vak verstaan en houden van het werk dat zij doen. Enig gevoel voor relativering en de humor die daar bij hoort zullen hen niet vreemd zijn.  

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden een uitdagende werkkring met vele mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Daarbij een gunstig salaris, een 36-urige werkweek, flexibele werktijden, uitstekende pensioen- en ziektekostenverzekering, goede zorg- en verlofregelingen, thuiswerkmogelijkheid en, niet te vergeten, een prima bedrijfsrestaurant.