Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Zeeland Recruitment

M2GO City, Stadhuisplein 3

4531 GZ Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. René Bartelen

0614649775www.zeeland-recruitment.nl

Stagenummer:

S202401050002

Solliciteer

Marketing stagiair(e) Terneuzen voor start september 2024

Zeeland Recruitment - Terneuzen

Einddatum: vrijdag 30 augustus 2024

Wij zijn op zoek naar een creatieve en ambitieuze Marketing stagiair(e) voor start september 2024 om ons te ondersteunen bij diverse marketing werkzaamheden.

Zeeland Recruitment is een modern recruitmentbureau met veel ruimte voor eigen ideeën. Wij maken de perfecte match tussen talent en opdrachtgever. Aan open communicatie hechten wij veel waarde, wat merkbaar is aan de positieve werksfeer en platte organisatie structuur. We werken hard, maar vinden plezier in het werk ook erg belangrijk.

Onze vestiging in Terneuzen is gesitueerd in M2Go City op het Stadhuisplein. De recruiters in Terneuzen werken zelfstandig, maar gaan samen voor een mooi resultaat. Geen dag is hetzelfde, er wordt hard gewerkt, maar dat geeft ons juist energie.

Hoe ziet jouw stageperiode eruit?

Je krijgt als stagiair(e) de mogelijkheid mee te werken op verschillende gebieden, maar je focus ligt op de marketingkant. Je zult je bezig houden met het opstellen van diverse communicatie-uitingen zoals nieuwsbrieven, blogs en social media berichten (LinkedIn, Instagram en Facebook). Ook houd je je bezig met het opstellen en verbeteren van vacatureteksten. Je vindt het dus leuk om goedlopende teksten te schrijven! Ook vinden wij het leuk als je mee gaat denken over fysieke marketing uitingen zoals een gadget of een flyer. Tijdens je stageperiode mag je ook ondersteunen bij intakegesprekken met kandidaten en assisteren in het searchen naar kandidaten.

Je wordt gekoppeld aan onze Recruiter die jou intensief begeleidt en ondersteunt waar nodig. Je leert werken in een commerciële omgeving waar je uitgedaagd wordt om je te ontwikkelen in de volgende competenties; ondernemerschap, creativiteit, commercialiteit, resultaatgerichtheid en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

  • Uitdagende en flexibele stageperiode met veel verantwoordelijkheid:
  • Fulltime stageperiode op kantoor in M2Go City – uren zijn bespreekbaar;
  • Moderne werkplek met laptop, telefoon, lekkere koffie en heerlijke koeken;
  • Kennis opdoen op het gebied van recruitment, marketing en HR;
  • Een stagevergoeding van € 200,-.

Wat vragen wij?

  • Je volgt een MBO4 (laatste jaar) of HBO of Associate Degree opleiding, bij voorkeur in een commerciële of marketing richting;
  • Organisatietalent en creatief ingesteld;
  • Flexibel en een dienstverlenende instelling;
  • Proactief, communicatief, ideerijk en sociaal;
  • Woonachtig in omgeving Terneuzen.

 

Hebben wij een match voor Marketing stagiair Terneuzen voor start september 2024? Solliciteer dan direct via de onderstaande solliciteer-button.

Inhoudelijke vragen? Onze recruiter René Bartelen beantwoord met plezier al je vragen. Bel René op 06-14649775 of stuur een e-mail naar sollicitatie@zeeland-recruitment.nl.