Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

MBO

VMBO

Overig


Regio:

Walcheren


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek


Studierichting:

Bouw, Bouwkunde

Maritiem, Off-shore, Energie

Techniek, Technische WetenschappenContactgegevens

Bezoekadres:

Damen Naval

De Willem Ruysstraat 99

4381 NK Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Emma Keoghan

+31 (0)118- 485 000www.damen.com/companies/naval

Stagenummer:

S202402020003

Solliciteer

OPEN SOLLICITATIE (AFSTUDEER)STAGIAIR

Damen Naval - De Willem Ruysstraat 99, 4381 NK Vlissingen

Einddatum: maandag 27 mei 2024

ABOUT US

Stap aan boord bij Damen Naval; de maritieme divisie van het familiebedrijf Damen Shipyards Group waar wereldwijd 12.000 professionals werken. Damen Naval levert geavanceerde marineschepen aan klanten over de hele wereld. Door de meest innovatieve technologische ontwikkelingen in de praktijk toe te passen, blijven we de grenzen verleggen in de scheepsbouwsector. Jij kunt deel uitmaken van ons team! Are you ready for duty?

 

THE ROLE

Als (afstudeer)stagiair bij Damen Naval, krijg je de gelegenheid mee te werken aan uitdagende projecten die aansluiten op jouw studierichting. Op één van onze afdelingen, bijvoorbeeld Engineering, Services of Research & Development, kun je ervaren hoe het is om met een grote mate van zelfstandigheid maar onder professionele begeleiding te werken aan leerzame en relevante werkzaamheden. Deze kans stelt je in staat om jezelf te ontwikkelen en jouw ambities na te streven en. Solliciteer voor de (afstudeer)stage gerelateerd aan een van de volgende studies:

  • Maritieme techniek
  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Industriële techniek

Staat jouw studie hier niet bij? We hebben ook (afstudeer)stages op andere afdelingen, zoals IT, Finance, Sales, HR, Logistiek, Communicatie enz. Stuur daarom jouw sollicitatie voor een (afstudeer)stage en vermeld jouw studierichting en specialisatie, de afdeling(en) van jouw keuze, startdatum, uren per week en eventuele onderwerpen of thema’s waar je aan wilt werken of die je wilt onderzoeken.

 

SKILLS & EXPERIENCE

De perfecte kandidaat is:

  • Een ambitieuze en leergierige student Engineering, Maritieme Techniek, Elektrotechniek, Industriële Techniek of andere relevante opleidingen.
  • Geïnteresseerd om te werken in een internationale en collaboratieve omgeving.
  • Bereid om bij te dragen aan het ontwerp en de bouw van tastbare hightech marineschepen.

 

WHAT WE OFFER

Als Damen Naval hechten wij veel waarde aan studenten en ondersteun wij hun persoonlijke ontwikkeling van hen. Daarom investeren we in al onze studenten door:

  • Een informele werksfeer en professionele begeleiding.
  • Een uitdagende, internationale werkomgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheden.
  • Een zeer leerzame (afstudeer)stage die aansluit op je studie.

 

OTHER

Kijk voor meer informatie over Damen Naval of het sollicitatieproces op de webpagina werken bij Damen Naval of bel de afdeling Recruitment op +31 (0)118-485 000.

Alleen kandidaten met een permanent EU-passpoort en een geldig EU-werkvisum komen in aanmerking. Een pre-employment en veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de wervingsprocedure. #LI-DNS1

Damen Naval keurt het commercieel gebruik van deze advertentie niet goed. Acquisitie en het voordragen van kandidaten zonder uitnodiging wordt niet op prijs gesteld en zal niet in behandeling worden genomen.