Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Stagesoort:

Werkervaring


Studierichting:

Bouw, Bouwkunde

Techniek, Technische Wetenschappen

OverigContactgegevens

Bezoekadres:

Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek

Rapenburg 76

4581 AE Vogelwaarde

Nederland


Contactpersoon:

Personeelszaken Kerckhaert

0114-381430www.kerckhaert.com

Stagenummer:

S202405220002

Solliciteer

Stage technicus m/v

Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek - Vogelwaarde

Einddatum: vrijdag 16 augustus 2024

 

Onze R&D zoekt naar continue verbetering in onze producten en het productieproces. Tijdens je stage werk je samen met onze ervaren collega's van onderhoud aan het ontwerpen en inzetten van technische installaties Hierbij krijg je ook veel ruimte om je eigen ontwerpen (met jouw inbreng) te realiseren. Daarnaast help je mee met het design van de nieuwe hoefijzers. En tijdens dit allemaal maak je gebruik van de nieuwste technologien!

 

Over welke vaardigheden moet je beschikken:

- Je bent inventief, kwaliteitsgericht, nauwkeurig, communicatie en oplossingsgericht;
- Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een prima teamspeler.


Wij bieden:

- Een veelzijdige stage waarbij jouw creativiteit en initiatieven alle ruimte krijgen.
- Je maakt deel uit van een kwaliteitsbewust team waarbij je veel kunt leren.
- Enthousiaste, betrokken collega's.
- Een prima stagevergoeding en reiskostenvergoeding woon-werk vanaf 10 km.
- Kans op een baan na je stage!

Over Kerckhaert

Al van in 1906, toen overgrootvader Honoré Kerckhaert het bedrijf oprichtte, smeedt de familie Kerckhaert aan het verschil om hoefsmeden en paarden te ondersteunen in hun dagelijkse werk en leven. Vier generaties gedreven door een passie en visie die van vader op zoon is doorgegeven. De familiale visie, waarden en normen waar het bedrijf op gebouwd is, zetten nog steeds in op continuïteit en ruimte voor ondernemerschap. We combineren de jarenlange kennis en praktische ervaring met innovatieve en geavanceerde technologieën om kwaliteitsvolle en hedendaagse producten te ontwikkelen met oog voor de bewezen tradities van hoefbeslag. Naast de ruim 1500 verschillende modellen hoefijzers bieden we met ons uitgebreide assortiment gereedschappen en verzorgingsproducten de hoefsmid een totaalpakket aan van wat hij nodig heeft.

Doorheen de jaren is Kerckhaert internationaal gegroeid en is de grootste onafhankelijke hoefijzerproducent ter wereld. Samen met onze dochterbedrijven, distributiecentra en fabrieken in Europa, Amerika en Azië dragen we wereldwijd het verschil verder uit. Internationaal groeien met respect voor onze Zeeuws-Vlaamse roots. Samen met onze medewerkers, partners en hoefsmeden wereldwijd vormen we één grote Kerckhaert-familie die succesvol blijft groeien om een blijvende meerwaarde te smeden in de wereld van de hoefsmid en het paard.