Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Onderwijs

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Kinderopvang

Leerkracht - Primair Onderwijs

Docent - Voortgezet Onderwijs

Docent - MBO Onderwijs

Docent - HBO Onderwijs

Docent - WO Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

FlexibelContactgegevens

Bezoekadres:

Bazalt Groep

Stationsplein 21

4461 HP Goes

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling HR

0118-480800www.bazaltgroep.nl

Vacaturenummer:

V202202280087

Solliciteer

Onderwijsadviseur Schoolontwikkeling

Bazalt Groep

Einddatum: zondag 28 april 2024

Vacature

Onderwijsadviseur Schoolontwikkeling

Den Haag en Goes

 

Wil jij ook dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en hier een bijdrage aanleveren? Dan zoeken wij jou!

Hier staan wij voor:

Bazalt Groep werkt aan de kwaliteit van het onderwijs met training, coaching, advies en educatieve uitgaven. Wij geloven in de kracht van de school als lerende gemeenschap: een plek waar leerlingen zich voortdurend ontwikkelen, met hulp van begeleiders die zich voortdurend ontwikkelen. Onze experts werken in heel Nederland voor scholen in het basis, voortgezet en middelbaar onderwijs en op kinderdagverblijven, kindcentra en peuterspeelzalen. Samen maken wij ons sterk voor de optimale ontwikkeling van ieder kind en voor goed onderwijs.

Wat ga je doen?

Als onderwijsadviseur bestaan je werkzaamheden vooral uit het geven van trainingen.
Naast het geven van trainingen kan je werk ook bestaan uit het coachen van professionals op de werkvloer of vervul je een adviserende rol in (verander)trajecten.

In de rol van onderwijsadviseur maak je deel uit van het team Schoolontwikkeling. Binnen ons team Schoolontwikkeling hebben collega’s verschillende expertises. We kunnen deze grofweg onderverdelen in drie categorieën:

  • Kinderopvang: Wij trainen, coachen en adviseren professionals in de kinderopvang op het gebied van KIJK, VVE, Speelplezier
  • Onderwijs: Wij trainen, coachen en adviseren professionals in het PO, VO en MBO op het gebied van o.a. Taal/NT2, Rekenen, Coöperatief leren, versterken pedagogiek en didactiek.
  • Leidinggevenden: Wij trainen, coachen en adviseren professionals in de Kinderopvang, PO en VO die een leidinggevende rol vervullen. Hierbij kun je denken aan managementondersteuning, de training Samenwerkend Leiderschap en/of begeleiding en ondersteuning bij verandertrajecten.

Binnen de Bazalt Groep gaan wij jouw talenten ontdekken en samen onderzoeken welke expertises jij bij de klant het best kunt vervullen

Dit ben jij:

In de rol van adviseur ben jij de drijvende kracht die andere professionals in het veld inspireert. Je kunt goed luisteren en bent communicatief vaardig. Hiermee kun je mensen met elkaar verbinden. Je weet de visie van de Bazalt Groep inspirerend over te brengen. Je bent gedreven om de kwaliteit van opvang of onderwijs te versterken zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je kunt hierbij goed de vraag van de klant duiden en prioriteren zodat de ondersteuning en begeleiding passend is. Je krijgt energie van het trainen van een groep volwassenen. Voor het verzorgen van een passende training, of ondersteuning in een traject, daar draai jij je handen niet voor om!

Tevens beschik je over:

  • HBO+ of academisch werk- en denkniveau;
  • Werkervaring binnen de kinderopvang en/of het onderwijs;
  • Affiniteit met trainen van volwassenen;
  • De bereidheid om landelijk te werken;
  • Rijbewijs B en in het bezit van een auto;
  • Kennis van onze producten en dienstverlening is een pré.

Wat bieden wij?

Een boeiende en uitdagende werkomgeving waarbij we uitgaan van ‘het hybride werken’, plaats onafhankelijk, elkaar ontmoeten op kantoor….kortom het kantoor als ‘ontmoetingsplaats’. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen maar ook om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Daarnaast zal jij door onze ervaren collega’s worden meegenomen in hun expertisegebieden, van elkaar leren is binnen Bazalt Groep een belangrijk thema. We bieden een aantrekkelijke en structurele functie, een marktconform salaris (schaal 10 of 11 van de CAO OAB van € 3232,- tot € 5454,- op basis van 36 upw) en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.  Per 1 augustus 2024 vindt er ook een cao verhoging plaats van 2%.

Nieuwsgierig?

Als je enthousiast bent over ons werk, maar twijfelt of je (al) aan bovenstaande voldoet, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Dit mag ook met de coördinerende adviseurs van team Schoolontwikkeling. Onze HR Adviseur brengt je graag met hen in contact.

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Nick Duchenne, HR Adviseur via 06 13 57 60 95. Het is ook mogelijk om te mailen naar werkenbij@bazaltgroep.nl. Lees ook op onze website hoe collega’s het werken bij de Bazalt Groep ervaren (https://www.bazaltgroep.nl/medewerkers-verhaal/).

Solliciteren?

Mail je sollicitatiebrief, voorzien van een motivatie en CV naar werkenbij@bazaltgroep.nl met als onderwerp: Sollicitatie Onderwijsadviseur Schoolontwikkeling.