Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

ICT, Telecom

Zakelijke dienstverlening

Dienstverlening

Horeca, Toerisme, Recreatie

Overig


Functiesoort:

Automatisering, Internet

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Maxxton

Kousteensedijk 5

4331 JE Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Career @ Maxxton.com

0118-671010www.maxxton.com

Vacaturenummer:

V202211010050

Solliciteer

Software Engineer

Maxxton - Maxxton

Einddatum: zaterdag 27 juli 2024

Ken je Siblu, Roompot, Molecaten en RCN al? Super goed! Deze prachtige organisaties werken namelijk allemaal met Maxxton.

Via onze software-as-a-Service voor vakantieparken, campings en vakantiehuizen worden er jaarlijks 1.500.000+ reserveringen op een uiterst efficiënte wijze verwerkt via het cloud-based platform. Binnen Maxxton Software hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld en volledig geïntegreerd zoals onze Customer Care module, Webmanager en veelvoud aan koppelingen via de open REST API en de Operations App voor de technische en huishoudelijke dienst.

Wij zijn de ontwikkelaars van toonaangevende functionaliteiten en zijn dé strategische partner van onze klanten en dagelijks in gesprek om processen te automatiseren en efficiënter in te richten en daarmee fouten te voorkomen en kosten te besparen.

Nu we de marktleider in Nederland zijn, groeien we verder richting Europees marktleider. We hebben grote ambities en vragen jou om mee te groeien met Maxxton als onze:

 

Software Engineer

 

Jouw rol binnen Maxxton

Als Software Engineer bij Maxxton zijn er verschillende mogelijkheden om jouw vaardigheden met Java, React, Angular of Python up-to-date te houden en verder te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor het bouwen van de online web- en mobiele applicaties voor de grootste spelers in de branche.

Hiervoor heb je bij voorkeur kennis op Bachelor of Master niveau in bijvoorbeeld Computer Science of Communication Technology. Daarnaast kun je werken met een of meer van de programmeertalen: Java, React, Angular, Python. Heb je ook nog kennis van ElasticSearch, dan is dat een groot voordeel.

 

De rol van de Software Engineer vraagt om:

  • Een proactieve en innovatieve houding
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Flexibiliteit en vasthoudendheid

Het ontwikkelen van een product is een gezamenlijke inspanning en je bent een sterke teamspeler die streeft naar perfectie. Als senior zet je je kennis en expertise ook in om andere front-end en back-end developers te ondersteunen en mee te denken over toekomstige ontwikkelingen. Uiteraard beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Maxxton biedt jou:

  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen
  • Een uitdagende en ambitieuze werkomgeving in een jonge en dynamische organisatie
  • De mogelijkheid om zowel thuis als op ons mooie kantoor in Middelburg te werken

 

Ben jij de Software Engineer die wij zoeken? 

Stuur je CV en korte toelichting naar career@maxxton.com en je kunt ons bereiken op 0118-671010. Wie weet ben jij volgende week bij ons op kantoor in Middelburg om de mogelijkheden te bespreken. Of gebruik onderstaande solliciteer-button.

 

 

Bekijk locatie