Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Flexibel


Regio:

Tholen & Sint Philipsland

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Schouwen-Duiveland



Contactgegevens

Adres:

Schipper Accountants B.V.

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Anita Vermunt

0113-239400



www.schipperaccountants.nl

Vacaturenummer:

V202301240011

Solliciteer

Junior Assistent Accountant

Schipper Accountants B.V.

Einddatum: zondag 09 juni 2024

Schipper Accountants biedt je graag de kans om een goede start te maken in de accountancy. Wil je werk maken van jouw financiële carrière? Doe het bij ons! Je kunt dan jouw theoretische kennis direct toepassen in de praktijk. En dat niet alleen; we begeleiden je graag en geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Natuurlijk ben je net zo enthousiast over het vak als wij zelf. Verder neem je de nodige kennis met je mee. Zo heb je je Associate Degree Finance & Control, HBO Accountancy of universitaire studie succesvol afgerond. Heb je dat niet, dan ben je in ieder geval bereid om alsnog één van deze diploma’s te behalen. Deed je een andere studie en vind je dat je daarmee van meerwaarde bent voor ons en onze klanten? We laten ons graag door je overtuigen.

Wat je gaat doen

Je draagt bij aan onze administratieve dienstverlening. Dat doe je door zelfstandig jaarrekeningen samen te stellen. Ben je daar nog niet in thuis, dan leren we je dat. We werken onder andere met Basecone, Caseware, Twinfield, Exactonline en Visionplanner. Het is daarom belangrijk dat je interesse hebt in deze digitale manier van werken.

Wat je meeneemt

Je hebt een goed gevoel voor cijfers en je werkt nauwkeurig.  Je bent leergierig en een prettige gesprekspartner. Met die eigenschappen kun je naar verwachting op termijn aan de slag als adviseur. Het onderhouden van contacten en adviseren van klanten doe je dan samen met een ervaren collega.

Wat we bieden

Een goed salaris als waardering voor jouw inzet vinden we normaal. Daarnaast biedt werken bij Schipper nog veel meer pluspunten:

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 29 vrije dagen, de mogelijkheid om thuis te werken (we betalen graag mee aan je thuiswerkplek) en flexibele werktijden, waardoor jij de vrijheid hebt om je werkdag zelf in te delen.
  • Veel verantwoordelijkheid, zonder je in het diepe te gooien.
    Met onze eigen Schipper Academy zorgen we ervoor dat je snel bekend bent met het werken bij onze organisatie; door met en van andere starters te leren, kom je verder.
  • Goede begeleiding en een buddy als vast aanspreekpunt.
  • Je leert veel op de werkvloer en krijgt alle ruimte als je nog verder wilt leren.
  • Met onze interne opleidingstrajecten, met name gericht op je soft skills, word je de beste versie van jezelf.
  • Onze gesprekkencyclus biedt je veel vrijheid: je bepaalt zelf de doelen waaraan je wil werken en wat jouw stip op de horizon is.
  • Een laptop van de zaak.
 

Wat ons onderscheidt

Met 8 kantoren in Zuidwest Nederland hebben we alles in huis wat je bij een grote accountantsorganisatie mag verwachten. Gelijktijdig onderscheiden we ons door onze mentaliteit; we staan dicht bij onze klanten, de lijnen zijn kort en niemand is een nummer. We laten je graag ontdekken dat werken op ons accountantskantoor gewoon leuk is. We gaan informeel met elkaar om en zijn wars van hiërarchie, we helpen elkaar en zijn betrokken. Andere pluspunten van werken bij Schipper:

  • We hebben oog voor vitaliteit. Zo betalen we mee aan je fitness abonnement en organiseren we regelmatig sportclinics.
  • Een baan is geen keurslijf: we zijn flexibel en vinden een goede werk-privé balans belangrijk.
  • Leuk werk gaat over meer dan alleen de inhoud. We zijn collegiaal en ondernemen als collega’s veel activiteiten samen. Dat draagt bij aan de onderlinge band met elkaar.
  • Via onze eigen website bieden we je héél veel korting bij grote (web)winkels.