Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Flexibel


Regio:

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Tholen & St. PhilipslandContactgegevens

Adres:

Schipper Accountants B.V.

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Leonard Quist

0113-239400www.schipperaccountants.nl

Vacaturenummer:

V202301240014

Solliciteer

Junior Belastingadviseur

Schipper Accountants B.V.

Einddatum: vrijdag 23 juni 2023

 

Junior Belastingadviseur

Een goede belastingaangifte maak jij inmiddels (bijna) met je ogen dicht. Met die werkervaring op zak ben je klaar voor een volgende stap. Die kun je zetten bij Schipper Accountants als Junior Belastingadviseur. Heb je niet eerder belastingaangiftes verzorgd, maar wil je graag een eerste stap zetten? Ook dat kan bij ons! Naast het verzorgen van belastingaangiftes, ga je werk maken van het beoordelen van fiscale posities in jaarrekeningen. Zo groei je toe naar het uitwerken van fiscale adviezen voor onze klanten. Daarbij bieden we je bovendien alle ruimte om je te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf: een commercieel ingestelde relatiebeheerder, een vakinhoudelijke specialist of juist iets daar tussenin.

Natuurlijk ben je net zo enthousiast over het vak als wij zelf. Verder neem je de nodige kennis met je mee. Zo heb je een fiscale vooropleiding op universitair niveau (bijvoorbeeld fiscaal recht, fiscale economie of RB master belastingadviseur) succesvol afgerond.

Wat je gaat doen

De meeste belastingaangiftes hebben geen geheimen meer voor jou. Die ervaring stelt je in staat ook de meer complexe aangiftes te verzorgen. Verder ben je in je element als je fiscale vraagstukken kunt analyseren. Samen met je collega’s werk je aan onderscheidende adviezen. Natuurlijk ben je alert op het signaleren van advieskansen. Je maakt deel uit van een fiscaal team. Daarin participeer je actief, om zo de gezamenlijke doelstellingen te behalen. Een belangrijk deel van je je werk bepaal jezelf. Terwijl sommige collega’s zich graag vakinhoudelijk ontwikkelen, bieden we ook belastingadviseurs de kans die juist energie krijgen van het sparren met klanten. Waar ligt jouw passie: inhoudelijk, commercieel of beide? We bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

 

Wat je meeneemt

Je bent ambitieus. En met jouw leergierigheid pak jij de ontwikkelkansen, die we je bieden, met beide handen aan. Zo werk je toe naar je uiteindelijke doel: een professionele belastingadviseur en gesprekspartner voor onze klanten worden. Natuurlijk neem je goede communicatieve vaardigheden mee. Je begrijp dat het in deze functie belangrijk is dat je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken.

Wat we bieden

Een goed salaris als waardering voor jouw inzet vinden we normaal. Daarnaast biedt werken bij Schipper nog veel meer pluspunten:

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 29 vrije dagen, een laptop van de zaak, de mogelijkheid om thuis te werken (we betalen graag mee aan je thuiswerkplek) en flexibele werktijden, waardoor jij de vrijheid hebt om je werkdag zelf in te delen.
 • Veel verantwoordelijkheid, zonder je in het diepe te gooien.
  Met onze eigen Schipper Academy zorgen we ervoor dat je snel bekend bent met het werken bij onze organisatie; door met en van andere starters te leren, kom je verder.
 • Goede begeleiding en een buddy als vast aanspreekpunt.
 • Je leert veel op de werkvloer en krijgt alle ruimte als je nog verder wilt leren.
 • Met onze interne opleidingstrajecten, met name gericht op je soft skills, word je de beste versie van jezelf.
 • Onze gesprekkencyclus biedt je veel vrijheid: je bepaalt zelf de doelen waaraan je wil werken en wat jouw stip op de horizon is.
 • Een laptop van de zaak.
 

Wat ons onderscheidt

Met 9 kantoren in Zuidwest Nederland hebben we alles in huis wat je bij een grote accountantsorganisatie mag verwachten. Gelijktijdig onderscheiden we ons door onze mentaliteit; we staan dicht bij onze klanten, de lijnen zijn kort en niemand is een nummer. We laten je graag ontdekken dat werken op ons accountantskantoor gewoon leuk is. We gaan informeel met elkaar om en zijn wars van hiërarchie, we helpen elkaar en zijn betrokken. Andere pluspunten van werken bij Schipper:

 • We hebben oog voor vitaliteit. Zo betalen we mee aan je fitness abonnement en organiseren we regelmatig sportclinics.
 • Een baan is geen keurslijf: we zijn flexibel en vinden een goede werk-privé balans belangrijk.
 • Leuk werk gaat over meer dan alleen de inhoud. We zijn collegiaal en ondernemen als collega’s veel activiteiten samen. Dat draagt bij aan de onderlinge band met elkaar.
 • Via onze eigen website bieden we je héél veel korting bij grote (web)winkels.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.