Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Flexibel



Contactgegevens

Adres:

Zorgstroom en WVO Zorg heten nu: Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202302020043

Solliciteer

Contract op maat als Verzorgende IG of Verpleegkundige?

Zorgstroom en WVO Zorg heten nu: Amarijn - Walcheren

Einddatum: zondag 16 juni 2024

Aan het werk gaan wanneer het jou uitkomt? Heb jij een diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde? Werk je op dit moment niet in de zorg, omdat de uren of dagen niet passend zijn? Dan heeft Zorgstroom dé werkoplossing voor jou!

Je gaat werken op de tijden en dagen dat het jou uitkomt. Ieder moment dat jij kunt werken, is voor ons en onze cliënten mooi meegenomen. Je werkt je diensten in de wijk bij onze cliënten thuis. De collega’s en cliënten zijn blij met jou en jij kan de werktijden aanpassen op jouw privésituatie. Kortom een win-win situatie voor beide partijen.

Hoe het werkt? Een centrale afdeling maakt de match tussen een openstaande dienst en jouw wensen mogelijk. We gaan graag met je in gesprek wanneer jij beschikbaar wilt zijn om te werken. Jij vertelt ons wat jij prettig vind (of: wat bij jouw situatie past) en wij houden hier rekening mee bij het inplannen van diensten. Waar moet je dan aan denken? Nou, je werkt morgens van 9.00-12.00 uur of een uurtje eerder of later. Werk je liever een (halve) avond of alleen op zaterdag in het weekend? Of een vaste dag in de week? Uiteraard denken we graag met je mee. Het aantal contracturen is afhankelijk van jouw wensen. Heb je meerdere dagen/tijden per week waarop je beschikbaar bent en maakt het je niet uit op welk deel van Walcheren je werkt, dan is een grotere contractomvang bespreekbaar. Ook hierin ligt een keuze voor jou. Tijdens je dienst ben je druk met het bezoeken van cliënten. Je komt binnen bij ouderen, zieken, jonge gezinnen of anderen die hulp nodig hebben. De menselijke maat is enorm belangrijk. Een gesprekje aangaan, je verplaatsen in iedere situatie en toch zorgen dat je doet wat moet. Het mooie van dit werk is dat je enorm van betekenis bent voor onze cliënten zodat zij langer thuis kunnen wonen. Wil jij kennis maken met één van onze collega's bij Zorg Thuis kijk dan hier onze video https://www.youtube.com/watch?v=T4tFY3Zemu8

Wat maakt nu het werken bij Zorgstroom zo leuk?! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt en kun je voor een heel klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

Wat breng jij mee?

  • Een diploma verzorgende niveau IG, Verpleegkundige niveau 4 of een vergelijkbare opleiding
  • Een rijbewijs en vervoer is handig.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een contract op maat passend bij jouw behoeftes en wensen
  • Een goede balans tussen werk en privé
  • Een salaris conform de cao VVT, waarbij je ingeschaald wordt in de functie van Verzorgende IG, FWG 35 (maximaal €3.256,53 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) of in de functie van -Verpleegkundige, FWG 45 (maximaal €3.848,27 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Bij de inschaling wordt gekeken naar relevante werkervaring.
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
  • Heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid.

 

Meer informatie en reageren?

Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Bel dan met Roos (06-57310320) of Carien (0611925406).
Graag ontvangen wij jouw reactie! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk locatie