Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

FinanciĆ«le dienstverleningĀ 


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Financieel, Accounting

HR, Training, Opleiding


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Tholen & St. PhilipslandContactgegevens

Bezoekadres:

Sigma Personeelsdiensten

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annabelle Sigma

0113-256620www.sigmapersoneel.nl

Vacaturenummer:

V202303270096

Solliciteer

Senior Payroll & HR Consultant

Sigma Personeelsdiensten - Tholen

Einddatum: vrijdag 10 november 2023

Wie ben jij?

Als Senior Payroll & HR consultant ben je hét gezicht voor onze klant. Naast je stevige basis aan kennis over lonen, HR en arbeidsvoorwaarden ben je ook communicatief vaardig. Je legt gemakkelijk contact en hebt een open uitstraling. Doordat je ervaring opgedaan hebt in de verwerking van (salaris)administraties kun je in je rol als Senior Payroll & HR consultant goed uit de voeten met het controleren en begeleiden van collega’s die zich op het administratieve vlak bevinden. Je cijfermatige inzicht en doortastendheid helpen je om vanuit de administraties relevante adviezen te signaleren. Jouw communicatieve én commerciële vaardigheden zorgen er vervolgens voor dat je deze ook om kunt zetten in mooie opdrachten. Je geeft adviestrajecten zelfstandig vorm en in samenwerking met jouw collega’s zorg je zo voor een optimale dienstverlening voor de klant.

Wat je meeneemt

  • Je beschikt over een vooropleiding op hbo-niveau, bij voorkeur aangevuld met VPS;
  • Je hebt ervaring in de salarisverwerking c.q. –advisering en hebt deze bij voorkeur bij een accountants- of administratiekantoor opgedaan;
  • Je hebt een open en enthousiaste persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent proactief en zelfstandig;
  • Je bent cijfermatig sterk en leergierig.

 

Wie zijn wij?

De dienstverlening van Sigma Personeelsdiensten omvat het volledige terrein van personeelszaken. Dit is naast de salarisadministratie ook de personeelsadministratie van klanten en advies op het gebied van arbeidsvoorwaarden, cao’s, arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. Daarnaast hebben wij online mogelijkheden voor onze klanten.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op ‘Direct solliciteren’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Leonard Quist, HR-adviseur, via het mobiele nummer +31 6 26 28 22 57. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Ellen Bakker- de Wolf, Manager Payroll & HR, telefoonnummer +31 103 138 594.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie