Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Transport, Opslag, Distributie 


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast

Traineeship


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Kraker Trailers Axel B.V.

Vaartwijk 7

4571SV Axel

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Mary-Ellen Antheunis

0627123478



www.krakertrailers.eu/home/

Vacaturenummer:

V202305010065

Solliciteer

Junior Engineer Trailerbouw

Kraker Trailers Axel B.V. - Vaartwijk 7 4571 SV Axel

Einddatum: vrijdag 31 mei 2024

 

Kraker Trailers maakt schuifvloer-trailers van de beste kwaliteit en zet die belofte kracht bij met 5 jaar garantie. Maar om deze trailers de weg op te krijgen, is Kraker Trailers opzoek naar een (junior) Engineer Trailerbouw. Als (junior) Engineer Trailerbouw kom je in een gemotiveerd en gedreven team van 7 engineers terecht. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegekende verkochte trailers (orders). Deze commerciële orders worden vertaald naar een informatiepakket met onder andere tekeningen, schema’s en instructies voor andere afdelingen. Daarnaast kun je ook ingezet worden voor projectmatige werkzaamheden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Manager Engineering en heb je iedere twee weken een één op één gesprek om de lopende projecten, stand van zaken en persoonlijke ontwikkeling te bespreken.

 

Het leukste van deze baan is misschien wel dat je de door jouw getekende projecten ook daadwerkelijk terugziet in de productie en op de weg!

 

Hoe word ik (junior) Engineer Trailerbouw bij Kraker Trailers?

Heb je een passie voor techniek en lijkt het jou gaaf om jouw getekende projecten ook daadwerkelijk terug te zien op de weg? Lees dan snel verder!

 

Dit is wat je graag doet

✅ Het maken van een informatiepakket met onder andere tekeningen, schema’s en instructies voor de afdelingen inkoop, logistiek, productie en after-sales;

✅ Je bent het aanspreekpunt voor de productie als het gaat om de begeleiding van het door jou opgestelde informatiepakket;

✅ Het overbrengen van stuklijsten via een PDM naar ERP;

✅ Initiëren/uitwerken van verbeteringen om tot een effectieve(re) werkmethode te komen.

 

Dit ben jij

👍 Je beschikt over hbo werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van Engineering, Werktuigbouwkunde of Automotive;

👍 Kennis van CAD en PDM is een pré;

👍 Je bent analytisch sterk, proactief, meedenkend, teamspeler, oplossingsgericht en kwaliteitsgericht;

👍 Vanwege de raakvlakken met verschillende afdelingen is het van belang dat je het gezamenlijke belang scherp weet te houden en creëer je draagvlak.  

 

Wat hebben wij jou te bieden?

💶 Natuurlijk een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en werkervaring. In eerste instantie gaat het om een dienstverband van bepaalde tijd, maar na een goede evaluatie hebben wij de intentie om je een vaste aanstelling aan te bieden.

🚲 Lease een fiets! Bij ons is het mogelijk om een fiets te leasen. Hierdoor geniet je van een bruto-netto voordeel en werk je ondertussen aan je vitaliteit!

📅 5-daagse werkweek van maandag tot vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.

🏝 30 vakantiedagen op fulltime basis als je belooft op vakantie te gaan 😉. Kraker Trailers biedt een vakantietoeslag van 8%.

💻 Een mooie thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag, want bij Kraker Trailers krijg je de mogelijkheid en tools om ook thuis te werken!

🙌 Bij Kraker Trailers hebben we ook leuke teambuildingactiviteiten zoals kwartaalsessies aansluitend met een ontbijt of een diner, kerstborrels en de mogelijkheid iets te ondernemen met jouw afdeling. Alle ingrediënten die nodig zijn voor een gezellige werksfeer!

⭐️ Een goede werksfeer! Met gezellige collega's waar je blij van wordt (ook belangrijk!). De werksfeer is informeel en collegiaal.

🏠 Een woon-werkvergoeding van € 0,23 per km per dag. Noodzakelijk om dagelijks gebruik te maken van de Westerschelde tunnel? Dan krijg je een t-tag van Kraker Trailers.

🥪 In de pauzes kun je gebruik maken van een gezellige kantine waar je een heerlijk bakje soep, wrap/broodjes of salade kunt halen voor een voordelige prijs.

💪 Collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekeringen.

💰 Geld voor later, een pensioenregeling bij PMT.

💡 Bij Kraker Trailers is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën. We zijn blij om ze te horen, en maak je geen zorgen, het maakt ons niet uit of je een maand of een jaar met ons werkt. Kom maar op!

↗️ Passionate about people! Bij Kraker Trailers stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en -groei. Je krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden aan te scherpen met opleidingen en cursussen via onze Kraker Academy. Ook zijn we altijd bereid om te kijken naar potentie en ambities van medewerkers!

Keep your career moving!

Dit is Kraker Trailers

Kraker Trailers maakt innovatief hoogwaardige schuifvloertrailers met modulaire opbouw en die verkopen wij via een internationaal verkoopnetwerk. Onze trailers staan garant voor flexibele inzetmogelijkheden, hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Wij hebben in de loop der jaren bewezen “masters in moving floor trailers” te zijn. Met onze producten en diensten voegen we een maximale waarde toe aan onze klanten wereldwijd.

Interesse?

Klinkt als een mooie baan toch? Nog twijfels? Stel rechtstreeks je vragen aan Mary-Ellen (HR Adviseur) via 06-27123478 of via hr@krakertrailers.nl 

Geen twijfels meer en zie jij jezelf al werkzaam als tactical purchaser- en parts specialist bij Kraker Trailers? Stuur je CV en motivatie naar HR via hr@krakertrailers.nl   of via onderstaande solliciteer-button.

 

 

Bekijk locatie