Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Productie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Techniek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Syndus Group

Mr. F.J. Haarmanweg 9

4538 AM Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 7

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Senna Riemens

0115-644622www.werkenbijsyndus.nl

Vacaturenummer:

V202306090010

Solliciteer

Projectcoördinator

Syndus Group

Einddatum: vrijdag 28 juni 2024

Weet jij als geen ander een project veilig van A tot Z te leiden en tijdig en succesvol af te ronden? En wil jij een afwisselende baan waarbij je van te voren niet weet wat de dag je zal brengen? Dan is dit de baan voor jou! Voor ons staalbouwbedrijf Ferris zijn we op zoek naar een Projectcoördinator die onderdeel zal uitmaken van een projectteam voor een groot staalbouwproject in de regio Rotterdam.

Wat doe je als Projectcoördinator bij Ferris?

Je bent een verbindende schakel tussen de klant en onze organisatie. Je draagt verantwoordelijkheid voor de planning, inkopen, leveringen en afspraken binnen het proces van ontwerp over werkplaats tot montage en oplevering. Kortom, aan jou de taak om het project in samenwerking met de andere collega’s zo goed mogelijk voor te bereiden en zo efficiënt mogelijk te organiseren, binnen de gestelde kaders op het gebied van veiligheid, tijd en kwaliteit. Ook het financieel beheer behoort tot jouw werkzaamheden. Je beoordeelt afrekeningen over bepaalde hoeveelheden, eventueel meerwerk en hebt veelvuldig contact met de klant. Natuurlijk loopt het niet altijd zoals gepland, maar hier kan jij als geen ander op anticiperen. Al met al een uitdagende functie waarin je onmisbaar bent in het gehele proces.

Met wie werk jij samen?

Jouw werkplek bevindt zich op de projectlocatie van onze klant in Rotterdam. Tijdens jouw werkzaamheden heb je dagelijks contact met het projectteam. Zo zal je veelvuldig samenwerken met de projectmanager en projectcoördinatoren. Daarnaast heb je veel contact met de klant en de collega’s van calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, productie en de montage over de verloop van het project. De uitdagingen die spelen volg jij op de voet en je treedt dagelijks op als motivator om dit project succesvol, kwaliteitsvol en volgens planning met elkaar af te ronden.

Wat neem je neem om succesvol te zijn?

Als Projectcoördinator bij Ferris is het jouw prioriteit dat alles goed geregeld is. Je kan besluitvaardig handelen, bent zelfverzekerd, weet goed overzicht te behouden en kan prioriteiten stellen. Daarnaast weet je wat er speelt binnen het projectteam en zie je jezelf werken in een industriële omgeving. Verder beschik jij over:

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding afgerond in de richting bouwkunde, werktuigbouwkunde, civiele techniek of (technische) bedrijfskunde;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van project coördinatie, projectleiding, werkvoorbereiding of calculatie in een industriële omgeving;
  • Inlevingsvermogen. We willen onze projecten natuurlijk zo kostenbewust en succesvol mogelijk afronden;
  • Het aanzien van een fijne sparringpartner voor zowel onze collega’s als voor onze klanten.

Wat heeft Ferris jou te bieden?

  • Een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid die met een gepast salaris wordt beloond;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een informele werksfeer en dagelijks samenwerken met kundige collega’s;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra's. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Of ben jij een ZZP’er met ervaring in project coördinatie of project leiding? Dan willen wij ook graag kennis met je maken!

Wie zijn wij?

Ferris, onderdeel van de Syndus Group, heeft op dit moment 115 medewerkers en is met haar hoofdkantoor gevestigd in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen). Ferris is een staalbouwbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en monteren staalconstructies voor de sectoren industrie, (petro)chemie, energie, food en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fabrieksonderhoud, aanpassingen van bestaande constructies (brownfield) en safety scans.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar via vacatures@syndus.com. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Martin de Blok (Manager Projecten) via +31 (0)115 644 656 of WhatsApp via https://wa.me/31645021469.