Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Uitzend, Detachering, Werving & HRM


Functiesoort:

HR, Training, Opleiding

Consultancy, Advies


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911



www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202307070035

Solliciteer

HR Business Partner

Groep De Hoop - Terneuzen

Einddatum: zondag 09 juni 2024

 

 

Schakel jij met plezier tussen langetermijnontwikkelingen en dagelijkse HR-vraagstukken? Heb je ervaring met het voeren van adviesgesprekken op alle niveaus en wil jij de stap maken naar een omgeving die continu in beweging is? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Dit wordt jouw baan

Als HR-Business Partner houd jij je bezig met alle facetten van het HR-vak. Enerzijds adviseer je de directies en leidinggevenden van het hele concern over HR-zaken zoals werving en selectie, arbeidsjuridische procedures, arbeidsvoorwaarden en cao, verzuim, opleiding en ontwikkeling.

Anderzijds faciliteer en ondersteun je leidinggevenden in hoe zij zo goed mogelijk om kunnen gaan met hun medewerkers. Vragen over verzuim, ontwikkeling of functioneren komen dagelijks voorbij. Daarbij leg jij altijd de verbinding tussen wat medewerkers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de doelstellingen van de organisatie. Je bent dan ook regelmatig op pad om de verschillende bedrijven van Groep De Hoop te bezoeken.

We anticiperen doorlopend op de veranderingen in de arbeidsmarkt. Dit betekent dat onze processen niet in beton zijn gegoten. We zijn voortdurend bezig met het professionaliseren van de processen door projecten te initiëren op het gebied van bijvoorbeeld arbeidsmarktcommunicatie, actualisatie van arbeidsvoorwaarden of bedrijfsreglementen. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een gedreven enthousiaste afdeling.

Dit zijn wij

De Hoop Terneuzen is een concern met meer dan 45 dochterondernemingen en is inmiddels meer dan 110 jaar oud. Wij zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Het kantoor van De Hoop Terneuzen is gevestigd in Terneuzen. Als echt Zeeuws-Vlaams familiebedrijf zijn wij altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden, zowel voor onze mensen als voor het concern. Daarnaast zijn we vanuit duurzaam en milieubewust ondernemen actief bezig met CO2-vermindering en -compensatie. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Dit breng jij mee

Jij ziet zelf waar het werk en de mogelijkheden liggen en gaat daar proactief mee aan de slag. Jij laat je niet uit het veld slaan door een beetje weerstand en je snapt dat zaken soms wat langer tijd nodig hebben. Je beschikt over een flinke dosis empathisch vermogen, tact en integriteit. Hierdoor creëer je als vanzelf vertrouwen en draagvlak binnen de organisatie. Je weet mensen te overtuigen en op natuurlijke wijze met je mee te krijgen. Daarnaast neem je het volgende met je mee:

  • hbo-werk- en -denkniveau, bij voorkeur in de richting van Personeel & Arbeid, Human Resource Management (HRM), Psychologie of Bedrijfskunde;
  • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke HR-functie (bijvoorbeeld HR Medewerker, HR Adviseur of HR Manager);
  • ervaring met het voeren van (advies)gesprekken op alle niveaus van de werkvloer tot en met de directie;
  • je bent thuis in de laatste ontwikkelingen binnen de arbeidswet- en regelgeving.

Dit bieden wij

Werken bij ons betekent werken voor een concern met meer dan 45 dochterondernemingen in Nederland en België. Daardoor kom je iedere dag wel een nieuwe uitdaging tegen om jezelf in vast te bijten. Daarnaast bieden we je:

  • een functie die je deels zelf kunt vormgeven
  • alle vrijheid om je dag in te delen en om HR-gerelateerde projecten op te pakken;
  • een vaste standplaats op het kantoor in Terneuzen;
  • een enthousiast team met fijne collega’s, die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing voor medewerkers én de organisatie;
  • een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Direct solliciteren? Dat kan! Stuur ons jouw gegevens en we nemen binnen 10 werkdagen contact met je op.

Heb je nog vragen? Jeannette ter Braak, Directeur P&O, staat klaar om deze te beantwoorden. Je bereikt haar op 0115 680 296.

Bekijk locatie