Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911



www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202307070045

Solliciteer

Assistent Controller

Groep De Hoop - Terneuzen

Einddatum: zondag 09 juni 2024

Nauwkeurig en volledig voorbereiden van de maand- en jaarcijfers geven jou energie, duurzaam werken is jouw doel. Wil jij werken in een toekomstgerichte, ambitieuze organisatie met de sfeer van een familiebedrijf? Bij ons staan opleidings- en doorgroeimogelijkheden én een fijne werksfeer centraal. Lees verder en solliciteer direct.

Dit wordt jouw baan

Het realiseren van een efficiënte, nauwkeurige en betrouwbare administratie en procesafhandeling volgens de richtlijnen van De Hoop Terneuzen is het fundament waarop onze bedrijven draaien.

Als de rechterhand van de controller ben je gezamenlijk met het team verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie en rapportage van onze Belgische bedrijven in de betonmortelsector.

Jij gaat:

  •  De controller van de sector Betonmortel ondersteunen bij de rapportage van financiële resultaten en de volledigheidscontroles uitvoeren bij de periodieke rapportages;
  •  Interne en externe contacten onderhouden met collega’s, accountant, bank en crediteren;
  •  Inkoopfacturen inboeken en bankmutaties verwerken voor de administratie van één of meerdere bedrijven binnen de sector betonmortel;
  •  Resultaten van het wagenpark opstellen en analyseren en goederenbewegingen controleren en analyseren;
  •  De periodieke omzetbelastingaangifte verzorgen en de kostenbudgetten bewaken.

 

Dit zijn wij

De Hoop Terneuzen is een concern met meer dan 45 dochterondernemingen en is inmiddels meer dan 110 jaar oud. Wij zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Het kantoor van De Hoop Terneuzen is gevestigd in Terneuzen. Als echt Zeeuws-Vlaams familiebedrijf zijn wij altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden, zowel voor onze mensen als voor het concern. Daarnaast zijn we vanuit duurzaam en milieubewust ondernemen actief bezig met CO2-vermindering en -compensatie. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Dit breng jij mee

Gericht op het resultaat, analytisch, scherp op de inhoud met oog voor detail. Klanttevredenheid staat bij jou op nummer 1 en door je actieve houding en uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden ben jij een aangename collega.

Daarnaast neem je mee:

  •  Minimaal drie tot vijf jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
  •  Een afgeronde opleiding op mbo+/hbo niveau in een bedrijfseconomische of bedrijfsadministratieve richting.
  •  Uitgebreide kennis van Microsoft Office, kennis van AFAS Profit is een pré.
  •  Het vermogen goed te luisteren en snel informatie op te pikken.

 

Dit bieden wij

De toekomst? Die staat bij ons centraal. Wij kiezen voor werken met duurzame, betrouwbare kwaliteitsproducten waardoor onze leefomgeving veilig en gezond blijft. Binnen deze nieuwe ontwikkelingen krijg jij de ruimte om je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied.

Daarnaast ontvang je:

  • een salaris dat past bij jouw kennis en (werk)ervaring;
  • pensioenopbouw;
  • reiskostenvergoeding;
  • minimaal 25 vakantiedagen;
  • de mogelijkheid trainingen en/of opleidingen te volgen die jou helpen verder te groeien binnen je functie of binnen ons bedrijf;
  • een warm welkom in jouw nieuwe team. We nemen de tijd je alles te vertellen over onze processen, afdelingen en missie.

 

Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Direct solliciteren? Dat kan! Stuur ons jouw gegevens en we nemen binnen 10 werkdagen contact met je op. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Heb je nog vragen? De afdeling Personeel & Organisatie staat klaar om deze te beantwoorden. Je bereikt ons via op 0115 680 219.

 

 

Bekijk locatie