Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Traineeship


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911



www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202307070058

Solliciteer

Stagiair mbo

Groep De Hoop - Terneuzen

Einddatum: zondag 09 juni 2024

Dit wordt jouw baan

De invulling van deze stage is afhankelijk van jouw opleiding, schoolopdracht en interesses. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden en denken hier graag over mee. Je krijgt bij ons de ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De Hoop Terneuzen hecht veel waarde aan zijn stagiaires en afstudeerders. Jij kunt ons scherp houden met frisse nieuwe ideeën en zienswijzen. Daarom nemen wij jouw stage-, of afstudeerperiode serieus. We begeleiden je goed tijdens deze spannende tijd en zorgen ervoor dat je niet alleen routinewerk doet, maar ook echt iets kunt leren. Daarnaast krijg je ruimte voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Tenslotte ben je bij ons om iets te leren!

Dit zijn wij

De Hoop Terneuzen is een concern met meer dan 45 dochterondernemingen en is inmiddels meer dan 110 jaar oud. Wij zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Het kantoor van De Hoop Terneuzen is gevestigd in Terneuzen. Als echt Zeeuws-Vlaams familiebedrijf zijn wij altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden, zowel voor onze mensen als voor het concern. Daarnaast zijn we vanuit duurzaam en milieubewust ondernemen actief bezig met CO2-vermindering en -compensatie. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Dit breng jij mee

  • Je bent een mbo-student.
  • Je bent leergierig, proactief, flexibel en hebt doorzettingsvermogen. Daarnaast heb je goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Dit bieden wij

  • Een plezierige werkomgeving;
  • Een ambitieus bedrijf met korte communicatielijnen;
  • Zelfstandigheid;
  • Bij een succesvolle stage of afstudeeropdracht kans op een uitdagende baan binnen groep De Hoop;
  • Een uitstekende stage/afstudeervergoeding.

Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, neem dan contact op met Ramon van Loon (Personeel & Organisatie) via telefoonnummer 0115 680 284 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

 

Bekijk locatie