Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Syndus Group

Mr. F.J. Haarmanweg 9

4538 AM Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 7

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Senna Riemens

0115-644622www.werkenbijsyndus.nl

Vacaturenummer:

V202308110019

Solliciteer

Constructeur

Syndus Group - Industrieweg 40 Terneuzen

Einddatum: zaterdag 07 september 2024

Ben jij een gedreven constructeur die, net als wij, enthousiast wordt van het ontwerpen en berekenen van grote, complexe staalbouwprojecten in de industrie? Kom kennismaken met het team engineering van Ferris!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als constructeur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, berekenen en optimaliseren van industriële staalbouwwerken. Dagelijks ben je nauw betrokken bij grote en uitdagende staalbouwprojecten en ben je een belangrijke schakel binnen dit proces. Jij bent onze specialist en weet als geen ander hoe je de wensen en ideeën van onze opdrachtgevers omzet naar een concreet ontwerp. Daarbij weet je met jouw praktische en creatieve insteek de balans te vinden tussen veiligheid, kostenefficiëntie en technische uitvoerbaarheid.

Met wie werk jij samen?

Je bent werkzaam bij onze werkmaatschappij Ferris op ons hoofdkantoor in Terneuzen. Je werkt met een klein en enthousiast team met een prettige, informele werksfeer. Je bent in grote mate zelfstandig aan het werk, maar tijdens de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden heb je ook veel contact met jouw collega’s van team engineering. Jouw collega’s bieden je ondersteuning en voorzien je van de juiste informatie. Je rapporteert aan jouw collega Marnick (manager engineering).

Wat neem je mee om succesvol te zijn?

  • Je beschikt over een hbo-diploma richting (structural)engineering/tekenaar, (werktuig)bouwkunde, weg- en waterbouw, civiele techniek of gelijkwaardig en hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over cijfermatig inzicht en analytische vaardigheden;
  • En je denkt in creatieve, technische oplossingen. Jij maakt het verschil!

Wat heeft Syndus jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Wie zijn wij?

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Ferris is onderdeel van de Syndus Group. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren staalconstructies voor de sectoren industrie, (petro)chemie, energie, food en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fabrieksonderhoud en aanpassingen van bestaande constructies (brownfield).

Kennismaken?

Stuur ons een bericht via vacatures@syndus.com of neem rechtstreeks contact op met onze collega Marnick de Bat (manager engineering) via +31 6 5369 9052 of WhatsApp via https://wa.me/31653699052

Bekijk locatie