Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Zakelijke dienstverlening


Functiesoort:

Juridisch


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

ZLM Verzekeringen

Cereshof 2

4463XH Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 70

4460 BA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marjola van Heybeek

0113 - 238 277



werkenbij.zlm.nl

Vacaturenummer:

V202308290036

Solliciteer

Teamleider Rechtsbijstand Personen- & Motorrijtuigenschade

ZLM Verzekeringen - Cereshof 2 Goes

Einddatum: maandag 20 mei 2024

Onze verzekerden zien het voordeel van onze persoonlijke aanpak en doen daarom steeds vaker een beroep op ons. We zoeken voor Stichting Rechtsbijstand ZLM een nieuwe teamleider Personen- & Motorrijtuigenschade.

Verrassend persoonlijk
De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. Wij zijn daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We nemen de tijd voor elke klant en de medewerkers hebben veel vrijheid in hun werk. Werken bij ZLM betekent samen met je collega’s werken aan de tevredenheid van onze klanten. Ons motto is: ‘U tevreden, wij tevreden’. Klanttevredenheid is dus heel belangrijk. Maar tevreden medewerkers net zo goed. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Dat zien we ook terug in de hoge cijfers die medewerkers geven in tevredenheidsonderzoeken.

Wat maakt je functie als teamleider Personen- en Motorrijtuigenschade zo uniek
Een ongeval meemaken, schade hebben of gewond raken is voor een slachtoffer en de omgeving erg ingrijpend.We doen er alles aan om de belangen van onze klanten zo goed mogelijk te behartigen. Bij ons vragen klanten om juridische bijstand vanuit hun rechtsbijstandverzekering of maken ze gebruik van de verhaalsbijstand op de verzekering. Verhaalsbijstand gaat om rechtshulp bij verkeersongevallen met of zonder letsel. Rechtsbijstand gaat verder. Denk hierbij naast verkeersongevallen ook aan letselschades door bedrijfsongevallen, strafzaken, medische behandelingen, beroepsziekten of gebrekkige producten. Dit maakt het werk zeer divers en uitdagend. Je levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van onze klanttevredenheid door het aanbieden van kwalitatief goede rechtshulp. Onze ambitie is dan ook om onze verzekerden zoveel mogelijk zelf te helpen. Inhoudelijke kennis is belangrijk, maar je gaat ook leiding geven aan een team. Je hebt hierin veel vrijheid. We werken niet met persoonlijke targets en schrijven geen uren. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en je collega’s daarbij te helpen. Zowel vakinhoudelijk, als in je rol als leidinggevende. Zo geven we vorm aan onze belangrijkste doelen; tevreden klanten én tevreden medewerkers.

Waar kom je te werken
Ons team Rechtsbijstand Personen- en Motorrijtuigenschade kenmerkt zich door de saamhorigheid. We zijn een jong en divers team. Een team dat intensief samenwerkt. Je geeft sturing aan 15 personenschadebehandelaars met ervaring in diverse rechtsgebieden. We komen tot de beste oplossingen doordat we graag onze kennis en inzichten delen met elkaar. Iedereen krijgt alle tijd om klanten goed te helpen. Daarnaast zorgt ons secretariaat voor ondersteuning bij het dossierbeheer. Zo ligt de focus op de inhoudelijke behandeling van dossiers. Met jouw komst hebben we drie teamleiders binnen Stichting Rechtsbijstand ZLM. De lijnen zijn kort. Je hebt daarmee altijd een sparringpartner voor je casussen. We zijn op zoek naar een collega met een WO werk- en denkniveau die fulltime komt werken, maar 32 uur is zeker bespreekbaar.

Hoe maak je het verschil
Met jouw opgebouwde ervaring als leidinggevende, krijg je energie om je team optimaal te laten samenwerken. Je krijgt te maken met veel verschillende vraagstukken. Deze gaan over de inhoud van het werk, maar ook over de organisatie van het werk. Ook verwachten we van je dat je meedenkt in toekomstige ontwikkelingen. Het gaat dus niet alleen om het aansturen van je team en beoordelen van complexe letselschadevraagstukken. Je zorgt ook voor een goede werksfeer door de medewerkers te coachen en inhoudelijk uit te dagen in hun werk. Je draagt bij aan het behouden van de informele sfeer en je helpt medewerkers verder met hun vragen. Daarnaast zoek je samen met je collega teamleiders naar de beste oplossingen voor de uitdagingen die op ons af komen. Je weet goed waar je eigen kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden liggen en zet deze optimaal in. Door goed samen te werken en het optimaliseren van werkprocessen bereik je onze ambities en een hoge klanttevredenheid. Tot slot maak je bij ons het verschil door vooral een teamleider te zijn die past bij onze kernwaarden: persoonlijk, betrokken en betrouwbaar.

Werken bij ZLM heeft een rij aan voordelen
We doen er dan ook alles aan om onze medewerkers tevreden te houden. We willen namelijk het beste uit iedereen halen en zijn bereid hierin te investeren. Hoe we dat doen? Ontdek de voordelen van werken bij ZLM!

  • Een goed salaris
  • Persoonlijk en betrokken werksfeer
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte voor je privéleven
  • Leuke extra's
  • Korting op onze ZLM verzekeringen
  • Kijk voor alle voordelen en een verdere indruk op onze website


Spreekt de functie jou aan?

Reageer dan meteen! Upload je motivatie met cv via de sollicitatiebutton. We kijken uit naar je sollicitatie en om met jou in gesprek te gaan. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Wilfried Claessens, Manager Rechtsbijstand. Zijn telefoonnummer is 06 – 53 547 785.

Bekijk locatie