Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Dienstverlening

Transport, Opslag, Distributie 


Functiesoort:

Logistiek, Transport


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911



www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202310260045

Solliciteer

Mixerchauffeur

Groep De Hoop - Terneuzen

Einddatum: vrijdag 10 mei 2024

Heb jij een dienstverlenende instelling? Ben je flexibel en technisch onderlegd? Dan zoeken we jou. 

Dit wordt jouw baan

Als mixer-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van betonmortel naar klanten op diverse bouwlocaties volgens de verkregen opdracht. Je zorgt dat de juiste betonmortel op de goede plaats en op het gevraagde tijdstip wordt afgeleverd. Ook verricht je klein onderhoud aan de betonmixer.

Dit zijn wij

De Hoop Betonmortel is een gevestigde waarde in Zeeuws-Vlaanderen en produceert en levert een breed scala aan cementgebonden producten vanuit de betoncentrales in Terneuzen en Breskens. We beschikken over moderne en volledig geautomatiseerde betonmortelcentrales, een aangepast wagenpark en een eigen laboratorium. We richten ons met name op woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructurele projecten in Zeeuws-Vlaanderen. Samen met meer dan 45 zusterondernemingen vormt De Hoop Betonmortel het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 110 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Dit breng jij mee

Je bent een ervaren chauffeur met een dienstverlenende instelling. Je bent technisch onderlegd en vindt overwerken geen probleem. Daarnaast vragen wij:

  • Een geldig chauffeursdiploma C, inclusief Code 95;
  • Een geldig VCA-certificaat;
  • Een flexibele en proactieve instelling zowel naar klanten als collega’s.

Dit bieden wij

Een dynamische en stimulerende werkomgeving binnen een mooi en groot familiebedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Je bent in hoge mate zelfstandig en er is ruimte voor eigen initiatief. Je hebt een team met gedreven en deskundig collega’s om je heen.

Wil jij bouwen aan jouw loopbaan?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op via tel. 0115-680219 of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

 

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie