Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

Innovate Personal Training

Hilleweg 23

4464 JA Goes

Nederland


Postadres:

Hilleweg 23

4464 JA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Romeo de Kraker

0113 - 44 11 17



www.innovatepersonaltraining.nl

Vacaturenummer:

V202311150006

Solliciteer

Personal Trainer / Lifestyle Coach

Innovate Personal Training - Hilleweg 23 4464 JA Goes

Einddatum: zaterdag 01 juni 2024

BEN JIJ DE NIEUWE INNOVATE COACH DIE WIJ ZOEKEN?

Wij zijn op zoek naar een coach die een blijvende impact wil maken op iemands leven. De coach die het verschil maakt op het gebied van training, voeding en gedrag waardoor de huidige levensstijl van de klant verbetert. Dit ga je doen middels onze Personal Group Training (PGT) en Personal Training (PT).

WIE ZOEKEN WE?

Wij zoeken iemand die commitment toont en een duidelijk doel voor ogen heeft. Een professional die nieuwe dingen wil leren. Iemand die gedreven is en open staat voor een ander. Iemand die respect toont en een teamspeler is. Iemand waarop we kunnen vertrouwen en die bereid is dat stapje extra te zetten.

Vereisten zijn een goede basisopleiding zoals CIOS, HBO Sportkunde, Bewegingswetenschappen of soortgelijke opleidingen. Daarnaast zijn specifieke opleidingen zoals CHIVO of NASM een pré. Eventueel ben je bereid deze te volgen.

Daarnaast doorlopen al onze trainers een interne opleiding. Niet omdat wij de kwaliteit van andere opleidingen niet goed vinden, maar omdat wij graag alle kennis, vaardigheden en protocollen samen willen brengen. Zodat wij de totale verandering kunnen bereiken bij onze Innovators op onze manier.

HOE ZIET JOUW DAG ERUIT?

Jouw baan bij Innovate is voornamelijk in de ochtend en/of avond. Mensen sporten nu eenmaal wanneer ze vrij zijn. Dit houdt in dat de diensten niet standaard 9 tot 5 zijn. Iets wat onze eigen coaches eigenlijk als prettig ervaren.

Je komt te werken op onze locatie in Goes. Onze studio is van de nieuwste apparatuur voorzien en heeft alle mogelijkheden om onze Innovators te trainen.

Wanneer je arriveert op bestemming heb jij de regie in handen. Op de locatie ligt jouw dagplanning klaar waar je kunt zien welke Innovators zich hebben ingeboekt voor jouw les. Je kiest een lekkere Innovate workout mix uit en zet voor hen de trainingsmaterialen klaar. Ondertussen komt langzaam iedereen binnenstromen. In elke les bevinden zich maximaal acht Innovators waardoor jij van tevoren een persoonlijk praatje met ieder kunt houden. Zo ken je de hond van Anja en weet je dat Willem last heeft van zijn schouder.

EIGEN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Je bent vrij om te beslissen welke uitdagende workout je kiest, waardoor het voor iedereen persoonlijk wordt. Tijdens de les verbeter je techniek en geef je de Innovators opdracht over voeding & gedrag. Zo blijf iedereen op lange termijn gemotiveerd en bereikt successen.

Na de 60 minuten durende workout gaat iedereen voldaan naar huis en staan de volgende al te poppelen om bij jouw Personal (Group) Training te mogen sporten. Geen boze gezichten, jij maakt namelijk alleen maar fans. Naar vier lesuren sluit jij de locatie af en bent vrij om hier nog even te sporten. Moe, maar voldaan ga je naar huis en jouw sport werkdag zit erop. Ben je toch nog niet voldaan? Dan kun je in de middag je bezig houden met onze leden; wie is er een tijdje niet geweest? Wie heeft er extra aandacht nodig? Er is meer dan alleen training geven. 

Ben jij de coach die wij zoeken?

Heb jij het in je? Stuur je CV en motivatiebrief naar office@innovatepersonaltraining.nl, en wie weet tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Bekijk locatie